Erzurum ‘Kürşat’ına ağlıyor

TÜRSAB Kuzey Anadolu Bölgesi Başkanı Kürşat Özeken, Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybetti.

admin
admin
05 Temmuz 2021 Pazartesi 07:18
Erzurum ‘Kürşat’ına ağlıyor

Doğu Anadolu Bölgesinin turizmde kalkınması için yıllardır mücadele veren TÜRSAB Kuzey Anadolu Bölgesi Başkanı Kürşat Özeken, Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybetti. Özeken için sosyal medyada binlerce kullanıcı taziye mesajı yayımladı.

Doğu Anadolu Bölgesinde bir çok turizm projesi geliştiren, TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kürtaş Özeken, Antalya'nın Kemer ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybetti.

Turizm Acenteleri ile ilgili bir toplantı için Antalya'nın Kemer ilçesine giden Özeken, sabah 5 gibi denize girdi. Denizde yüzmeye başlayan Özeken, arkadaşlarının seslenmelerine karşı cevap vermedi. Arkdaşları durumu hemen cankurtaranlara bildirdi.

Can kurtaranlar Özeken'i bitkin halde denizden çıkardı. Hemen hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki Özeken, Antalya Özel Vakıf Yaşam Hastanesi yoğun bakımda tedaviye alınsa da yaşam savaşına yenik düştü.

Özellikle Erzurum'da bulunan Palandöken Dağı ilgili bir çok projeye imza atan bölgenin turizminin kalkınması için verdiği mücadele ile tanınan Kürşat Özeken için sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayımlandı.

Öte yandan Kürşat Özeken’in bugün (Pazartesi) Narmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 05.07.2021 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FAHRİ ŞAHİN 2021-07-06 09:31:57

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. AİLESİ VE SEVNELERİNİN BAŞI SAĞOLSUN