Erzurum Esra öğretmene ağlıyor

Erzurum’un sevilen spor adamlarından Levent Çakmur’un eşi Esra Çakmur, hayatını kaybetti. Genç Beden Eğitimi Öğretmeninin ani ölüm haberi, milli eğitim camiası ve spor dünyasını yasa boğdu.

admin
admin
01 Eylül 2020 Salı 22:48
Erzurum Esra öğretmene ağlıyor

Erzurum bu sabah beden eğitimi öğretmeni Esra Çakmur’un ani ölüm haberi ile sarsıldı.

Geçtiğimiz Haziran ayında babası Tuncer Çakmur’un ölümü ile büyük üzüntü yaşayan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Levent Çakmur, bu kez de hayat arkadaşı olan Esra Çakmur’un yaşamını yitirmesi ile yıkıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olan Esra Çakmur’un ani ölüm haberi, Erzurum’da spor dünyasının yanı sıra milli eğitim camiası ve ETÜ’yü yasa boğdu.

Levent Çakmur, eşinin tedavisi için gittiği Ankara’dan gözyaşları ile döndü. Genç kadın tedavi için gittiği başkentte hayatını kaybetti.

Eğitimci Esra Çakmur ciğer biyopsisi aldırması için hafta sonu Ankara’ya gitti. Biyopsi alınmasının ardından sabaha karşı fenalaşan Esra Öğretmen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 3 çocuk annesi olan ve 44 yaşında hayata gözlerini yuman Esra Çakmur Eğitim camiasını da yasa boğdu. Esra Çakmur’un cenazesi yarın (çarşamba) saat 11.00’de Asri Mezarlıkta kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 02.09.2020 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.