Erzurum'a gelirken kaza yaptılar: 5 yaralı

Erzincan'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

admin
admin
19 Eylül 2017 Salı 07:19
Erzurum'a gelirken kaza yaptılar: 5 yaralı

Alınan bilgiye göre, Şükrü Pazarlı yönetimindeki 25 FK 832 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum karayolu Üzümlü ilçesi Meralar mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yaklaşık 250 metrelik şarampole devrilen araç, toprak yığınına çarparak durabildi.

Sağlık ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücü ile araçta bulunan Sinan Kala ve eşi Reyhan Kala, Şeyda Kara ve 1 yaşındaki bebeği Ayşe Kara ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Görgü tanığı İbrahim Bilgin, yaptığı açıklamada, aynı istikamette seyir halinde oldukları aracın aniden yoldan çıktığını belirterek "Hemen 112 Acil Sağlık ekiplerini arayıp aracın yanına indim. Kazayı görenler de yardıma geldiler. Çok şükür ölen yok" dedi.

Kazada yaralanan sürücü Pazarlı ile Sinan Kala'nın Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında askeri personel oldukları öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.