Doğu Anadolu kara teslim

Kar yağışı sebebiyle kar kalınlığı Ardahan'da 29, Erzurum'da 27, Kars'ta 12, Ağrı'da 10, kayak merkezlerinden Palandöken'de 78, Sarıkamış'ta 74, Ergan'da 50 santimetreye ulaştı.

admin
admin
28 Aralık 2018 Cuma 13:35
Doğu Anadolu kara teslim

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir süredir etkili olan kar yağışı 5 ilde etkisini sürdürecek.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bir süredir aralıklarla kar yağışı etkili olan bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı olarak geçeceği, yağışların Iğdır çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 2, diğer illerde sıfırın altında olmak üzere Tunceli ve Erzincan'da 2, Ağrı'da 4, Kars'ta 5, Erzurum'da 6, Ardahan'da 10 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklığının Erzincan'da 1, Tunceli'de 2, Iğdır'da 5, Ağrı'da 0, Erzurum'da sıfırın altında 4, Kars'ta sıfırın altında 5 derece olması öngörülüyor.

Kar kalınlığı Ardahan'da 29, Erzurum'da 27, Kars'ta 12, Ağrı'da 10, Erzincan'da 1 ve kayak merkezlerinden Palandöken'de 78, Sarıkamış'ta 74, Ergan'da 50 santimetre olarak ölçüldü.

Yetkililer, bölgede buzlanma ve don ihtimaline karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDoğuKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.