Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü

İbrahim Kalın'ın vefat eden amcası Mehmet Kalın'ın cenazesi, Erzurum'da toprağa verildi

admin
admin
13 Ekim 2018 Cumartesi 21:14
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın vefat eden amcası Mehmet Kalın, Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kentteki Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde KOAH rahatsızlığı sebebiyle tedavi görürken hayatını kaybettiği belirtilen Mehmet Kalın'ın (84) cenazesi, Palandöken ilçesine bağlı Solakzade Camisi'ne getirildi.

Kalın için burada ikindi vakti tören düzenlendi. Camide, kanaat önderlerinden Hacı Salih Efendi'nin torunu Hacı Hikmet Bilgin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından dua okunup helallik alındı.

Mehmet Kalın'ın naaşı daha sonra aynı ilçedeki Erzurum Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Törene, Kalın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vefat eden Mehmet Kalın'ın 3 haftadır rahatsızlığı nedeniyle söz konusu hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü belirtildi.

İBRAHİM KALIN, TAZİYE İÇİN ERZURUM'A GELDİ

Amcasının vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulunmak üzere Ankara'dan kente gelen İbrahim Kalın'ı, Erzurum Havalimanı'nda, Vali Yardımcısı Tuncay Topsakaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve partililer karşıladı.

Beraberindekilerle havalimanından ayrılan Kalın, Palandöken ilçesinde bulunan taziye evine geçti.

Kalın, burada akrabalarına taziyede bulundu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da taziye evine geldi.

Editör

Son Güncelleme: 13.10.2018 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.