Çocukların kızak eğlencesi

Erzurumlu çocukların kızak eğlencesine dondurucu soğuklar da engel olmuyor.

admin
admin
26 Ocak 2021 Salı 00:28
Çocukların kızak eğlencesi

Erzurum'da kar yağışının ardından kırsal mahallelerde bir araya gelen çocuklar, dondurucu soğuğa rağmen kızakla kayarak keyifli zaman geçiriyor.

Yakutiye ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Umudum Mahallesi'ndeki çocuklar, kar yağışının ardından evlerinin bulunduğu alandaki bir rampayı kızak pistine çevirdi.

Kendi imkanlarıyla yaptıkları tahta kızaklarla kayarak güzel zaman geçiren çocukların eğlencesi renkli geçti. Dondurucu soğuğa aldırış etmeyen çocukların kızak keyfine aileleri de alkışlarla ortak oldu.

Çocuklardan Yüsra Yeşil, AA muhabirine, kar yağışının ardından mahallenin ara sokaklarındaki rampalarda kızak kaymanın keyfini yaşadıklarını belirterek, arkadaşlarıyla çok eğlendiğini anlattı.

Muhammet Buğra Bulut da kar yağışına çok sevindiklerini ve kızak kayarak eğlendiklerini ifade etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKızakçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.