Bu koridor işsiz kaldı!

Bu koridor işsiz kaldı!

admin
admin
28 Ocak 2020 Salı 12:36
Bu koridor işsiz kaldı!

Vedat REFAYELİ

Geçen yıl ‘insan kaynayan’ Büyükşehir Belediyesi’nin bu koridorunda şimdi adeta cinler top oynuyor.

Başta Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek olmak üzere, Mevlüt Doğan, Eyüp Tavlaşoğlu, Mücahit Ercoşkun ve Hüseyin Koçan’ın odasının bulunduğu 2.kattaki bu koridorda, onlar olmadığı için şimdilerde tam bir sessizlik hakim.

Zafer Aynalı Genel Sekreter Yardımcısıyken Genel Sekreter olup ayrılırken, aynı koridorda Danışman olarak bulunan Remzi Ertek de ESKİ Genel Müdürü oldu, kendisi için tahsis edilen yeni makam odalarına geçtiler.

Ancak bu koridorda odaları bulunan ve 5 yıl boyunca günlerini burada geçiren Mevlüt Doğan, Eyüp Tavlaşoğlu ve Hüseyin Koçan, yeniden meclis üyesi gösterilemeyerek belediyeden ayrılırken, odası bulunanlardan Mücahit Ercoşkun emekliliğini istedi.

Geçen yıl bu koridorda bulunan odalardakilerden hiç biri artık buraya uğramazken, yerlerine başka isimler geldiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.