Bu da Palandöken’in Sarı Gelin’i!

Sadece Palandöken’de açıyor, bir yıl boyunca yaz kış solmuyor!

admin
admin
13 Ekim 2020 Salı 12:45
Bu da Palandöken’in Sarı Gelin’i!

Vedat REFAYELİ

Özellikle Palandöken’in ve de kış turizminin yarını ile ilgili çok ciddi gayretli çalışmaları ile son zamanlarda dikkat çeken bir teknik adamdır EJDER AŞ’nin Genel Müdürü Selim Bağrıyanık.

Her yanına gittiğimde Palandöken ve kış turizmi ile ilgili yeni bir proje ürettiğini ve bazılarını devreye soktuğunu gördüğüm Selim Bağrıyanık’ı bu ziyaretimde de bir sürü yeni şeyler öğrendim, her biri de manşetlik haber.

Son görüşmemizde verdiği bilgileri, henüz tam gerçekleşmediği için yazmamamı rica eden Bağrıyanık, alakasının olmadığı bir konudan da bahsetti ve bunu yazabileceğimi söyledi.

O da henüz yeni keşfedilen bir çiçek!

Yaz-kış bir yıl boyunca hiç solmayan sarı bir çiçek bu!

Bugünlerde yoğun işlerinin arasına bu çiçekleri toplatıp, tanıtmayı ve hatta pazarlamayı da planlayan EJDER AŞ’nin ‘işkolik’ Genel Müdürü, ‘’Hikayesi de olan papatyagillerden altın otu olarak da anılan bu çiçeği sahiplendik ve nasip olursa öncellikle belediyemize ait bütün sosyal tesislerde teşhir edeceğiz. Sadece Palandöken’de yetişen, ilaç sektöründe de değerlendirilecek çiçek bütün sosyal tesislerin masalarını süsleyecek ve sonrasında bunların satışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu çiçek çiçekçilik sektörünün de en değerli çiçeklerindendir’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.