Bizi yıkan bir genç ölüm daha

Bizi yıkan bir genç ölüm daha..

admin
admin
14 Mayıs 2019 Salı 17:57
Bizi yıkan bir genç ölüm daha

Vedat REFAYELİ

Dursun Yıldız’ı ben Ahmet Küçükler’in Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğu zaman tanıdım ilk.

O da 2004’de ki seçimler öncesi Büyükşehire aday adayıydı. O günden sonra da özellikle karşısındakine pozitif enerjisi ile olumlu iz bırakan bir Erzurum beyefendisi olarak tanıdım hep. Bir dönem MÜSİAD’da başkanlık yaptı, AK Parti’de İl Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Harita mühendisiydi.

Uzun zamandır da işi sebebiyle Afyon’daydı, şehirden, siyasetten bayağı bir uzaktı. Vefat haberini duyunca hem çok şaşırdım, hemçok üzüldüm. Daha gençti. Genç ölümlerden biri oldu. Dün Tortum Pehlivanlı’da ki köyündeki mezarlıkta toprağa verildi. Onu daha yakından tanıyan MÜSİAD’ın eski Başkanlarından Taner Bayır’a sordum, neden vefat etmiş diye. O söyledi.

5 yıldır şeker hastalığı ile mücadele ediyormuş. Bir süre önce enfeksiyon kapmış, bir aya yakındır da Erzurum’da yatıyormuş. Önceki gün gece hastanede kalbi durmuş, hayata gözlerini yummuş. Allah rahmet eylesin.

Eş, dost, akraba ve tanıdıklarını başı sağolsun. Herkesin, her kesimin de sevdiği güzel adamlardan biriydi. Ben şahsen Dursun başkandan razıydım, Allahım da razı olsun.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGenç ölüm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.