Bir dokunuş bin vuruştur!

admin
admin
10 Eylül 2019 Salı 21:48
Bir dokunuş bin vuruştur!

Vedat REFAYELİ

‘’Paris’i Paris yapan gece ışıklarıdır ‘’der yazı adamının biri.

Bazen küçük dokunuşlardır göze hoş gelen. Sadece göze mi, gönüllere de..

Genelde şehirde yaşayan olarak bizleri mutlu eden, şehrin şehir olduğunu hatırlatır o dokunuşlar. İşte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yapmıştır zaman zaman.

Küçük dokunuşları ile çoğu gönülleri fethetmiştir. Şehirde buna benzer örnekleri mevcuttur.

Aynı dokunuşları çiçeği burnundaki ilçe belediye başkanlarından da bekliyoruz tabii ki de. Mesela Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’dan!

Mesela ne yapabilir? Ne bileyim, mesela Gürcükapı’da uzun bir zamandır kapatılan yeraltı çarşısının üstündeki bu mezbeleliği 2 saatlik bir çalışma ile ortadan kaldırabilir, buradan iki taraflı araç trafiğinde kullanılabilir bir yol üretebilir!

Böylelikle Gürcükapı biraz daha modern bir görünüme kavuşabilir, ‘’burası şehir’’ havası verilebilir! İki, bilemedin üç saatlik de bir iş. Sadece küçük bir traş ile bu olası gibime geliyor.

Sizce bu öneriyi ortaya atarak traşı ben mi yapıyorum?

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVedat Refayeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fath 2019-09-11 09:45:49

komple peyzaj mimarının girip proje yapması lazım traş kurtarmaz o caddeye