Beyaz önlüklü siyah eczacı!

Beyaz önlüklü siyah eczacı!

admin
admin
19 Ağustos 2021 Perşembe 07:14
Beyaz önlüklü siyah eczacı!

Vedat REFAYELİ

Bugünlerde ülkemizi Suriyeli, Afganlı sığınmacılar gündemi meşgul ededursun, Erzurum’da bir Gana’lıdan çok memnunuz.

Emine Bayramoğlu’na ait MNG Alışveriş Merkezindeki Bayramoğlu Eczanesinde staj gören siyahi öğrenci Abdulkayum İddrusu, sadece eczane çalışanlarının değil, müşterilerin de sempatisini kazanıyor.

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Abdulkayum İddrusu, çalışkanlığı ve güleryüzü ile herkesin gönlünü kazanmışa benziyor.

Staj yaptığı eczanede bir an olsun boş durmayan ve oradan oraya koşuşturan Kayum, hem Türkçe öğreniyor hem de yakınlarına İngilizce öğreterek bir başka vazifeyi de yapıyor.

Ganalı bu siyahi öğrenci, Erzurum’dan ve çalışma arkadaşlarından çok memnun olduğunu belirtirken, fırsat bulması halinde mezun olduktan sonra da burada eczacılık yapmak istediğini söylüyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.