Belediye Başkanı Toptaş hayatını kaybetti

Kars'ın Akyaka ilçe Belediye Başkanı Toptaş, tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında yaşamını yitirdi

admin
admin
12 Nisan 2018 Perşembe 12:45
Belediye Başkanı Toptaş hayatını kaybetti

Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş, tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 hafta önce göğüs hastalıkları nedeniyle rahatsızlanan Toptaş, Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kars'taki tedavisinin ardından Erzurum Bölge ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Toptaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Akyaka Belediye Başkanı seçilen, 2 Ağustos 2014 tarihinde CHP'den istifa ederek, AK Parti'ye geçen Toptaş, yaklaşık 4 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu.

3 çocuk babası Toptaş, bugün Akyaka Belediye binası önünde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

KARS VALİSİ DOĞAN, TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Kars Valisi Rahmi Doğan, Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Vali Doğan, mesajında, Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş'ın hakkın rahmetine kavuştuğunu derin bir üzüntüyle öğrendiğini dile getirerek, "Merhuma, Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm sevenlerine ve Akyaka halkına başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Kars'taki tedavisinin ardından Erzurum Bölge ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Toptaş, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.