Base jump sporcusuna suç duyurusu

Base jump sporcusu Atlama Kulelerinden paraşütle atladı. İzinsiz atlayış yapan sporcuyla ilgili Kayak Federasyonunca suç duyurusunda bulunuldu.

admin
admin
16 Ekim 2018 Salı 13:19
Base jump sporcusuna suç duyurusu

Erzurum’da izinsiz olarak Atlama Kulelerinden paraşütle atlayış gerçekleştiren Base jump sporcusu Cengiz Koçak hakkında Türkiye Kayak Federasyonu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Türkiye Kayak Federasyonundan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Erzurum Atlama Kuleleri'nden paraşütle atlayan Cengiz Koçak isimli şahıs, Türkiye Kayak Federasyonu'nun izni olmaksızın kuleye çıkmış ve paraşüt ile atlayışını yapmıştır. Federasyonumuzun bu şekilde bir branşı olmadığı gibi güvenlik görevlilerini aşarak kaçak olarak hem kendi güvenliğini hem de risk taşıyan bir atlayışı gerçekleştirmesi ile ilgili olarak federasyonumuz sorumlu/sorumlular hakkında yasal işlem başlatacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Öte yandan Erzurumlu emekli astsubay base jump sporcusu Cengiz Koçak, yaklaşık 1 yıl önce İHA kameralarına verdiği röportajda en büyük hayalinin Kayaklı Atlama Kuleleri ve Oltu Kalesi’nden atlamak olduğunu söyledi.

Gökdelen, köprü, kule, vadi gibi yüksek yerlerden serbest atlayış yapan base jump sporcusu Cengiz Koçak, Erzurum'da Türkiye'nin en büyük ikinci uçurumundan da paraşütle atlamıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.