Ata sevgisi böyle bir şey!

Ata sevgisi böyle bir şey!

admin
admin
15 Ocak 2020 Çarşamba 07:31
Ata sevgisi böyle bir şey!

Vedat REFAYELİ

‘’ Bizim maviye olan düşkünlüğümüz Selanik’te açılan bir çift gözle başladı’’ der her Atatürk sevgisini yüreğinde yaşayan.

Onlardan biridir Abidin Evliyaoğlu.

Uzun süre Kamyoncular Dernek Başkanlığı da yapan Erzurumlu bu işadamı arkadaşımız, 7 yıldır başkanlığını yaptığı Mersin’in Silifke ilçesindeki Atayurt Mahallesi’nde ki Elit Sitesine bir anıt yaptırarak Atatürk sevgisini ileri taşıdı.

Aralarında Milli Eğitim eski Müdürlerinden Fevzi Budak ile emekli hakim, savcı, genel müdür ve öğretmenin kaldığı 66 villadan oluşan sitede kendi imkanlarıyla yaptırdığı anıt ile her milli bayramda Atatürk’ü anıyorlar.

Bayrak direklerinin tamamı tamamı çelik kromdan yapılan Atatürk anıtını, bölgenin Jandarma Komutanı da görmüş ve çok beğenmiş.

Mustafa Kemal Atatürk sevgisini bu şekilde gösteren Evliyaoğlu, gelecek nesillere de böylesine güzel bir eser emanet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, ‘’ Atatürk’ü öğrenerek büyümüş bir çocuksanız, masal kahramanlarına ihtiyaç duymazsınız’’ diyor. Alkışlarımız ona ve her bayramda Ata’yı anan o sitenin sakinlerine gelsin..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.