Son günlerde aşağılık kompleksinin alışılmış müdavimleri bazı ekran ve sütun orkestrosunun yaygarası eşliğinde,

Bu orkestraya, şeflik, yöneticilik ikballerini ,yumuşak koltuk ideallerini, Bıden'in seçilmesi ile Amerika üzerinden ve onların emperyal hedeflerinin uşağı olmuş AB'liği ülkeleri üzerinden gelecek müdahale ve yaptırımlara endeksleyenlere ve..

Bu aşağılık kompleksinin yüksek sesle ajite ve manipülasyonu ile saldıkları vehim ve korkuya kapılan insanlarımıza özellikle belirtmek isteriz ki biz Türk Milletiyiz ve sadece ALLAH'ın kölesi ve esiriyiz.

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin ;

"Türkiye ve Türk Milletinin karakteri içeriden ve dışarıdan çok iy kıymetlendirilmelidir. Kore yaylasında kopan bir fırtına, ancak kendi sahillerine döner, Vietnamda kopan bir fırtına ancak kendi sahillerini yalar,Himayalarda kopan bir fırtına dahi Hint Okyanusu’nda kırılabilir.Fakat Anadolu’da koparılacak bir fırtına, bütün dünyayı tesir altına alabilir."

Sözü kendi gücümüzün, stratejik coğrafyamızın, sarsılmayan İmanımızın, sekmeyen yüreğimizin, kirlenmemiş vicdanımızın ifadesidir. Küllerinden doğmayı her dem başarabilmiş bu millete yeis, vehim ve korku yakışmaz.

Bu çok sesli ve renkli orkestra müsvettelerine ve onların vehimlerine kapılanlara tek tavsiyemiz diğer hainler gibi ya ABD'ye, ya da AB Ülkelerine iltica edin de sıcak koltuk ve yataklarınıza kavuşun..

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.