Uzun zamandır sekaret dönemine girip nefes alıp verişi seyrekleşmiş olsa da, yine yeniden bir kahpe terörün eşiğindeyiz.!

Belki de bir sonrakinin nerede ne zaman kahpece ve alçakça bizi arkadan vuracağının bilinmezliğe içerisinde de arefesindeyiz.!

Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne, nihayi hedeflerine ve bu stratejik çoğrafyadaki onurlu, omurgalı varlık mücadelesine bir kasıttır bu terör.!

Bu stratejik coğrafyada yaşamak durumunda olanların geçmişten günümüze ödemek zorunda bırakıldığı tarihi , ekonomik, siyasi bedellerdir bu terör.!

Asırlardır bu coğrafyada körüklenen ırki, dini ve zihniyeti kutuplaşmanın, ayrışmanın,eğitimsizliğin, cehaletin yol açtığı bedeldir bu terör.!

Siyasi, dini ve ırki terör örgütlerini bünyemizde yeşerten, süspanse eden, doğrudan veya dolaylı güçlenmesini sağlayanların bu millete maliyetidir bu terör.!

Türk Milletinde , kırılganlığı, ümitsizliği, kaos ve karmaşayı körüklemek isteyenlerin antrenmanlarıdır bu terör.!

Ülkemizi bir terör sarmalına, terör iklimine, terör kuşağına çekmeye çalışanların maniplasyonudur bu terör.!

Sınır ötesi Ortadoğu'da muhtemel cereyan edecek olan dünya savaşına Ülkemizi dahil etmek isteyenlerin bir savaş tatbikatıdır bu terör.!

Taşeron canlılığını, önemini, devamlılığını sağlamak, gücünü muhafaza etmek isteyen terör örgütlerinin hayatta kalabilme adına sekaret öncesi can çekişmeleridir bu terör.!

Terör müptelası yapılmak istenen ülkemizin ve milletimizin bir Irak , Suriye , Filistin, Libya yapılabilmesi aritmetiğidir bu terör.!

Sınır ötesini terörize devletlerin ve örgütlerin inisiyatifine terkeden yanlış dış politika sarmalı ve çaresizliğinin sonucudur bu terör.!

Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne, nihayi hedeflerine ve bu stratejik coğrafyadaki onurlu, omurgalı varlık mücadelesine kast etme çalışan ülkelere ve örgütlere karşı.!

Bu kasıt karşısında ümitsizliğe, sürüklenmek imansızlığa delalet olup.!

Asla zalimin ve hainin zulmü ve ihaneti karşısında yeise kapılmadan

Zulümle hiç kimsenin abat olamayacağı ilahi gerçeği ışığında

Çözüm birlik ve beraberliktedir.!

Çözüm terör unsurlarının ekmeğine yağ sürebilecek infiale sebep olmamakta.!

Yapmaya çalıştığı kaotik ortama müsaade etmemek.!Kavgadan, şiddetten, ölmekten, öldürmekten dem vurmamaktadır.!

Bu bedeli ödeyenler olarak tek yürek, tek bilek, tek yumruk olabilmeyi başarabilmemiz teröre karşı en keşif mücadeledir.!

Devlet tarafından teröre bulaştığı tespit edilen her nevi siyasi, kültürel,ekonomik , sosyal , sivil toplum örgütlerin, siyasi parti dernek , sendika vesaire yapılanmaların, radyo, televizyon basın yayın ve iletişim örgütlerinin süratle kapatılması örgütsel boyutuna müdahale açısından elzemdir.!

Teröre bir şekilde bulaşmış yargılanmış, dağa çıkmış olanların aileleri süratle sınır dışı edilmelidir.!

Suriye'den gelen Arap , Türkmen unsurların teröre hassas bölgelere yerleştirilerek bölgelerin demografik dengeleri sağlanmalıdır.!

Terör örgütüne destek olarak yapılabilecek izinsiz gösterilere müsade edilmemeli , yapıldığı takdirde her katılımcının terörle mücadele kanununa göre yargılanıp mahkum edilmesi lazım.!

Ülkede teröristi finanse eden hernevi ekonomik kaynak kurutulmalı , teröristle bağlantısı olan işletmeler, fabrikalar, Şirketler, ticaret haneler , dükkanlar kapatılmalı kaynakları devlete irad edilmelidir.!

İdam yasası önceki kararlarında kapsayacak boyutta acilen çıkarılmalı hükümler süratle uygulanmalı bu kanuna destek olmayan hertürlü siyasi organizasyon lagvedilmelidir.!

Teröre açık Silah , mühimmat ve ekonomik destek sağlayan ülkeler ilan edilmeli , büyük elçilikleri kapatılmalı, Nato, birleşmiş milletler ve uluslararası mahkemelerde soruşturmaya savaş suçu niteliğinde başlatılmalıdır.!

Ülkenin süratle dosta güven, düşmana korku salan , olağan üstü şartlardan kurtulmasını sağlayacak demokratikleşmesinin sağlanarak sosyal hukuk devletinin bütün müesseseleri ile yapılandırılması bir zaruriyettir.!

Asla zalimin ve hainin zulmü ve ihaneti karşısında yeise kapılmadan

Zulümle hiç kimsenin abat olamayacağı ilahi gerçeği ışığında

Zulmün ve ihanetin kanunlaştığı noktada omurgalı birlik ve beraberlik duruşumuzla gecenin en zifiri karanlığında şafağın müjdecisi olmalıyız vesselam.!

Şehitlerimizin şehadetlerine dahil, şefaatlerine nail olabilmek duam ile , ailelerine yüce Allah'tan sabır-ı cemil niyaz ederim.! VATAN SAĞOLSUN.!

selam-saygı-dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.