Geçen gün bir arkadaşım bir gazeteden küpür gönderdi
Çok kısa ama şuan gerek Türkiye’de gerekse Ortadoğu’da akan kanların ve oynanan oyunları kısada olsa net bir şekilde ortaya koyuyordu
22 Eylül 2010 yılında Yahudi yönetmen Aaron Russo’ nun Nicholas Rockefeller belgeseli diye,
Aynen şöyle diyor
Dünyanın sahibi bizleriz, yeryüzü Muhammed’ (s.a.v )  iman edenlerin kanı ile sulanmalıdır, çiçekler Müslüman kanı ile sulanıp tomurcuklanmalıdır diyordu.
Yüzyıllardır Türklerin Muhammedin  (s.a.v ) dinine dinine inananları bir insanın vücudu gibi bir arada tutmalarını engelleyemedik evet
Bu vücudu Kürtlere öz benliklerini unutturup onları Türklere düşman ederek, iki böle biliriz
Türklerin ve Kürtlerin elinde Muhammed (s.a.v ) uydurma kitabı Kur’an olmalı ancak zihinlerde olmamalı, yayın organlarımız bunun için çalışmalı.
Dünyanın her yerinde Müslüman kanı akmalı Tevrat biz bunu emrediyor diyor
Dikkat edecek olursak 2010 yılından sonra Demokrasi ve barış getireceğiz diyerek Ortadoğu’daki Mısır, Suriye, Irak, Filistin, Tunus Müslüman ülkeleri kan gölünde çevirdiler.
Ortadoğu coğrafyasında bulunan Müslüman ülkeler tarihinin en ağır ve en büyük yıkımı ile karşı karşıya Türk, Kürt, Suni, Şii diyerek ırk ve mezhep ayrımı ile birlikte amaç Müslümanları bir birine öldürtmekten başka bir şey değildir
Hristiyan inancının yerine, Darwinizm’in yerleştirilmesidir. Darwinizm, insanların sözde daha ilkel canlılardan evrimleştiğini, dahası bu hayali süreç içinde bazı ırkların diğerlerinden ileri gittiğini öne sürmekle, ırkçılığa bilimsel bir maske kazandırmaya çalışmaktadır.
Uyanık ol kardeşim Türk, Kürt, Alevi Suni, Çerkez, hepimiz kardeşiz bu oynanan büyük oyunu hep birlikte bozmalıyız.
Bunların iki yüzlü riyakar tavırlarına karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncer 2023-11-15 09:52:57

orijinal küpür de yazıya eklenebilirdi