Gelen vurur.! Giden vurur.! Yahudisi, Hristiyanı, Ateisti vurur.! Bunlar da yetmezmiş gibi sözüm ona müslümanı vurur.!

Amerikalısı, İngiliz’i, Alman’ı, Fransız’ı, vesairesi vurur.! Türk’ün merhameti ve himayesinde bu günlere gelmiş Arabı, Ermenisi, İranlı, Iraklı, Suriyelisi, dönmesi devşirmesi vurur.!

Bunlar da yetmezmiş gibi arsızı, hırsızı, yolsuzu, soysuzu içeriden vurur.!

Şüphesiz cehalet ve taassubiyet kıskacında;

Dünya meşakkati ve çilesi mümine mükafat? olarak hak adına bir kader olarak çizilmiş uhrevi abu hayat suyu bir ilaç reçetesi olarak yazılmış.!

Ne de olsa başına ne gelirse haktandı nitekim kadere boyun eğmekse müslümanın asli görevi .!

Nitekim müslümanı temsilen hakkı taklid edenlerin hiç de suçu günahı yoktu

Nitekim hayırda şerde Allah’tandı, emir kulunun bunda hiç de dahli ve vebali olamazdı.

Güçlüydü günahkarlar, Yahudiler, Hristiyanlar nitekim müslümanda güçlü olmalıydı,

Müslümanı dünyevi ve uhrevi cennete götürmek için yola çıkanlar, İslam davasını kaf dağına çıkarabilmek için güçlü olmalıydılar.! Ve güç zehirlenmesine kapılıp sadece kendilerini zirveye çıkarırken müslümana dünyayı cehenneme çeviriyorlardı.!

Önce cehaletin kıskacında, Yaratılış fıtratına mugayir bir hale ve ahvale sürükleyip, önce zihnen ve ruhen aç ve sefil bir halde Haktan ve hakikatten yoksun ve mahsun bıraktılar

Akabinde.! Bizleri yaradana rağmen kendi güçlerine sermaye ve meze mahiyetinde yeniden yaratmak istediler

Bir mümin için en büyük imkan imanken, bu gücün karşısında iman terazisini adaletten yoksun güçle alt üst ettiler.!

Ve nitekim sözde müslüman olarak müslümanın üzerine kıyamet olarak koptular.!

Kimlerden mi bahseoiyorum tabiri caizse haçı boynundan çıkmamış içimizdeki İslami kamuflaj ile müslümana hami ve hakim olan devşirmelerden.!

Kimden mi bahsediyorum Türk kimliği ve nüfus cüzdanı ile kamufle olmuş adı Türk soyadı Türk aslı ise gayri Türk olup Türk’e hami ve hakim olanlardan.!

Çoğunluğu azınlıkla kontrol etme ve yönetme zihniyeti ile bütün dünya insanlığını yönetebilen siyonizmin ve haçlı evangelizmin içimizdeki, uhdemizdeki sürüngenlerinden.!

Temsil ettiği Milletinin çilesi, ıstırabı, meşakkati, kanı, gözyaşı ve feryadı üzerinden davasını, milletini değil de kendisini ve efradını kaf dağına çıkarmaya çalışanlara iyi bakın ve dikkat edin.!

Dönün ve tarihe bir göz atın, milletinin ve devletinin ah ve vebali olmuş nice böyle ırki ve dini devşirmelerle karşılaşacaksınız.

Fazla uzağa geriye gitmeye gerek yok yakın siyasi tarihimize bir göz atın.!

Ladinle ikiz kuleler gerçeğine.! Talibanla Afganistan’a, Saddamla Irak, Kaddafi ile Libya, Sisi ile Mısır, Arafat ile Filistin, Apo, Fetö ve benzeri gibi ülkemizdeki muadilleri gerçeğine bir de bu açıdan bakın ne göreceksiniz.!

Geride Müslümana dünyevi ve uhrevi cennet vaad edip müslümanın dünyasını ve ukbasını cehenneme çeviren bu ırki ve dini devşirmelerin müslümana reva gördükleri kanı, çileyi, ıstırabı, esareti, feryadı, göreceksiniz, duyacaksınız, yaşayacaksınız

Belki de bilinen Yahudi ve Hristiyanlardan ziyade onların görülmeyen, bilinmeyen sözde Müslüman ve Türk müsveddesi devşirmelerinin müslümana hala daha en ağır darbeyi vurduğu ihanetle yüzleşeceksiniz.!

Belki de küffarın İslama ve Müslümanlara ödetemediği daha ağır bedelleri ya bu uhdemizde filizlendirilmiş kamufle ırki ve fikri devşirme dönmelerin ya da onlara ruhlarını satmış müsvette müslümanların ödettiğinin farkına varacaksınız ve gecenin en zifiri karanlığını yaşayan İslam aleminin şafağının müjdecisi uyanışına, birlik ve dirliğine vesile olması dileklerimle.!

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.