Şunun şurasında liglerin başlamasına az bir süre kaldı ama onca iç ve dış transferdeki imzalara rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, harıl harıl yine oyuncu arıyor.
Bugün tesislerdeki odasına girdiğimde, başkan Saim Özakalın'ı yine bir oyuncuyu transfer etmek için telefonla yöneticileriyle konuşurken buldum. Bir kanat oyuncusu ile muhtemelen yarın(Perşembe) mukavele imzalaması beklenen mavi-beyazlı kulüp, özellikle hazırlık maçlarında eksikliğini gördükleri bir stoper, bir santrafor ve bir de kaleci ile anlaşmanın peşinde. Eksik mevkileri de tamamlayıp lige girmeyi hedefleyen kulüp başkanı Saim Özakalın, bir de alt yapıdan oyuncunun transferi için GS'li yönetici Adnan Polat ile ben oradayken telefonla görüşme yaptı.  Bu sezon 'Polat Enerji' yazılı formalar ile sahaya çıkacaklarını söyleyen Saim başkanın, Polat ile bir hayli samimi olması, dikkatimden kaçmadı. Özakalın, bu ayın başlarında İstanbul'da görüştükleri Adnan Polat'ın kendilerine bu sezon için büyük yardım ve destek sağladığını anlattı. Teknik direktör Taşkın Güngör'ün de ısrarlı talepleriyle en az 3 oyuncu daha alıp sezona 'merhaba' demeyi hedefleyen Başkan, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile de görüştüğünü söylerken, anlattıkları ile kendimi tutamadım güldüm. Hacettepe'de oynayan 1995 doğumlu U 19 milli takım oyuncusu santrafor Atabek Çiçek ve Gençlerbirliği'nden 1993 doğumlu Berat Tosun'u telefonla Cavcav'dan istediğini belirten Saim Başkan, efsane ve kurt başkanın kendisine şu cevabı verdiğini aktardı:
''Saim başkan, kusura bakma ama istediğin oyuncular kampta. Ben kampta olan oyuncuları sana değil, kimseye veremem. Ben versem de hocaları vermez. O zaman hocaları der ki, bizim burda işimiz ne? O açıdan sadece sen değil, Başbakan'dan bakanlara kadar çoğu kişi benden oyuncu istiyor. Sürekli bu işler için aranıyorum. Ben aslında uncuyum. Bana de ki, 'un lazım', ben istediğin yere istediğin dakka 10 kamyon un getirip dökeyim.''
İlhan Cavcav ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu vesilesi ile görüştüğünü belirten Saim Özakalın, Cavcav'ın o cevabına karşılık o oyuncular ile ilgili ısrarlarını devam ettireceklerini ve gerekirse başkanı bir daha arayacağını sözlerine ekledi..
---
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.