Erzurum Oltulu Erdal Hocamızın bir Cuma mesajı niyazı aslında her şeyi kıssadan hisse özetliyor; ”Allah’ım! Yakamdan ellerini çekme ki, başka eller yakama yapışmasın!!!”

Cümle İslam aleminin yakasına yapışan ve mağdur eden her dinden, dilden, ırk ve zihniyetten zalimlerin, hainlerin, din taciri tefecilerin, yolsuzların, hırsızların, ahlaksızların, riyakar ve istismarcıların yakamızdan düşmelerine vesile olması dileklerimle öncelikle Cem’i Cumanız mübarek olsun.!

11 Eylül saldırılarından günümüze 27 milyon müslüman öldürülüyor, hala daha haçı boynundan çıkmamış zihni sömürge, ruhu köle sözde tuzu kuru müslümanlar konuşuyor, müslümanlar ise bir birini yiyor, sorguluyor ölüyor.!

35 yılda, yaklaşık 40 bin insanımız PKK terör örgütü sebebi ile ölüyor, 1,5 trilyon dolarlık ağır terör maliyeti ülkemizin üzerine yükleniyor, PKK, PYD, YPG gibi etnik terör örgütlerine dün ve bugün meşruiyet kazandırmış ve kazandırmaya çalışanlar hala daha milliyetçilikten, vatanperverlikten dem vuruyor, ahkam kesiyor konuşuyor ne hikmetse Müslüman Türkler ve Kürtler mağdur oluyor.!

Yaklaşık 40 yıllık bir ihanetle, Müslüman Türk Milletinin, en genç, dinamik, zeki, çalışkan genç kesimini ihanetlerine meze ve sermaye yapan Fetö'nün dünkü ve bu günkü tuzu kuru artıkları, safraları, mihmandarı ve destekçileri Fetö ile mücadele adına ahkam kesiyor, konuşuyor asıl mağduriyeti hala ibadet üzere taban, Müslüman Türk milleti ödüyor.!

Hayatta ne memur, ne işçi olmuş, ne de onlar gibi düşük ekonomik kazançlar ile hayatını tanzim etmemiş olan tuzu kurular, işçiler, memurlar, emekliler, emekli olmayı hayal eden EYT'liler adına ahkam kesiyor, konuşuyor mağduriyeti hak sahipleri yaşıyor lakin sadece bu tuzu kurular konuşuyor.!

İtibarlarının günlük zekatı bile olmayacak asgari ücretlilerin maaşı ile değil bir evin bir aylık geçimini, günlük harcama ve israflarını karşılayamayacak olan tuzu kurular, asgari ücretli adına konuşuyor, ahkam kesiyor, maişiyetini belirliyor, asgari ücretli sabır ve tevekküle susuyor.

Katsayı mağdurları, özlük hakkı çifte standardı mağdurları, kadro dışı kalan taşeron mağdurları, memur ve işçi ile aynı işi yapıp, daha az ücret alan ve özlük haklarından mahrum kalan sözleşmeli mağdurları

Velhasıl her kesimden sosyal, siyasal, ekonomik, kültürel, etnik vb mağduriyeti yaşayanlar adına tuzu kurular ahkam kesiyor, rota belirliyor, asıl mağdurlar konuşmuyor konuşturulmuyor.!

Velhasıl maşallah ülkemizde hemen hemen her meselenin üzerinde; üzerine vazife olmayan sadece azınlık tuzu kurular konuşuyor , bir tek meselenin mağduru konuşmuyor ve yeni mağduriyetler oluşturuluyor.!

Ne de olsa tuzumuz kuru ve dünya sanki de biz tuzu kurular için dönüyor.!

Çokta güzel mağdurlar adına konuşuyoruz, yazıyoruz, ekrandan ekrana sütundan sütuna koşuyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz bırakın mağduriyetlere engel olmayı bilakis çanak tutuyoruz.!

Ey tuzu kurular, diyelim ki devranınız döndü ve birgün bu mağduriyet kuyusuna siz de düştünüz ve adınız da Yusuf değil.! Sahi açtığınız bu mağduriyet kuyusundan sizi kim kurtaracak.! Varın orasını da siz hesap edin.!

Dua edin bu her kesimden mağdurlar kollektif bir birliktelik kurmasın, asıl dengeleri onların ahı alt üst edecek Allah muhafaza.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.