Sabah sabah aldığım güzel bir haberdi, Et ve Balık Kurumu’nun bu yıl yapılan sakatat ihalesine Erzurumlu bir işadamı olan Ali Şeker damgasını vurdu. Konya’da faaliyet gösteren Erzurumlu işadamı Ali Şeker’in sahibi olduğu AK Şeker Et Şirketi de 23 firmanın başvurduğu Ankara’da ki ihaleye girdi. Onca devin arasında AK Şeker, kelle, ciğer, böbrek, işkembe ve paçadan oluşan sakatat ihalesinde en uygun fiyatı verdi, bu yılki iç piyasadaki sakatatın yeni patronu oldu.

Özellikle doğum yeri olan Tekman’ın yanı sıra Karayazı ve Hınıs’ta hayırlı yatırımları ile tanınan Ali Şeker’in sahibi olduğu firma maşallah, bağırsak ve yağ satışında da ülkede tek yetkili oldu. Elbette ki Erzurum için gurur verici, çok güzel haber bu. Şimdi Erzurumlular olarak biz elde edilen bu ihale sayesinde Ali Şeker’den kısa süre içerisinde şehir merkezinde istihdam da sağlayacak entegre tesisi istiyor ve bekliyoruz. Şuraya yazıyorum. Benim bildiğim Ali Şeker buna hayır demez, demeyecektir!

NOT: Bayramdan bayrama sokaklarda kamp kurup deri-sakatat alanlara, apartmanların altını depo edip deri dolduranlara, şehrin çirkin görünmesine sebep olan korsan alıcılara itibar etmeyin. Kesilen kurbandan kalan deri ve kelleleri maliye kaydı olan, deposu bulunan, bu işle bizzat iştigal edenlere verin, verdirin! Aksi halk tabiriyle mebaldır!

SEVDİĞİM BABA SÖZLER: Hiçbir şey bir fikirden daha tehlikeli değildir. Eğer o fikir sahip olduğunuz tek fikirse (Fransız yazar Emile Chartien)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.