ÖFKELİ KOCA KATLİAM YAPTI: 9 ÖLÜ

Gaziantep'te bir gecede iki ayrı evde 9 kişi tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

admin
admin
05 Şubat 2016 Cuma 11:10
ÖFKELİ KOCA KATLİAM YAPTI: 9 ÖLÜ
Gaziantep'te bir gecede iki ayrı evde 9 kişi tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.
Gaziantep'in Düztepe Mahallesi 28 Nolu Sokak'ta meydana gelen olayda 6 aydır eşinden ayrı olan Yusuf Taş'ın boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı teyzesi Şener Çakmak'ın evinde, Yusuf Taş'ın eşi Tuğba Taş ile eşinin teyzesi Şener Çakmak, Turan Taş ve Ahmet Çakmak gece ölü bulunmuştu. Polis olayın faili olarak, Yusuf Taş'ı aramaya başlamıştı.
Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak'ta yaşayan Gül Taş'ın, aynı sokakta bulunan halı tezgahında çalıştığı ve sabah işe gitmemesi üzerine evine gelen halasının kızı Melisa Gül, Gül Taş, Furkan Taş, Mustafa taş, Gülay taş ve Türkan Demir'in cesetleriyle karşılaştı. Evin Yusuf Taş'ın amcasının evi olduğu öğrenilirken, olayın gece meydana geldiği bildirildi. Polis her iki olayın faili olarak Yusuf Taş'ı her yerde arıyor.
Cesetler olay yerindeki incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken Taş ve ve çakmak ailelerinin olayı haber alan yakınları ise büyük bir şok yaşadı.
Yusuf Taş'ın başka cinayetler işleyebileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.