LİCE’DE İKİ AYRI NOKTADA ÇATIŞMA: 2 ASKER ŞEHİT OLDU, 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalındaki operasyon bölgesinin iki ayrı noktasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 asker şehit oldu, 3 PKK’lı terörist öldürüldü.

admin
admin
19 Mart 2017 Pazar 19:56
LİCE’DE İKİ AYRI NOKTADA ÇATIŞMA: 2 ASKER ŞEHİT OLDU, 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK'ya yönelik, 5 Mart’ta, 7 bin asker, 17 helikopter ve çok sayıda zırhlı araçla geniş kapsamlı operasyon başlatılan Diyarbakır’ın Lice ile Bingöl’ün Genç ilçesi arasındaki kırsal bölgenin iki ayrı noktasında bugün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

Bir grup teröristin Yücetepe mevkiinde bulunduğu bilgisi üzerine, bölgeye yaklaşık 4 tabur güvenlik görevlisi sevk edildi. Burada güvenlik güçleri, teröristlerle yakın temas sağladı. Teröristler, güvenlik güçlerinin “Teslim ol” çağrılarına ateş açarak karşılık verdi. Bunun üzerine çatışma çıktı. Akçabudak mevkisinde de operasyona devam eden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik, 5 Mart’ta, 7 bin asker, 17 helikopter ve çok sayıda zırhlı araçla geniş kapsamlı operasyon başlatılan Diyarbakır’ın Lice ile Bingöl’ün Genç ilçesi arasındaki kırsal bölgedeki Yücetepe ve Akçabudak mevkilerinde bugün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 7 PKK'lı ise öldürüldü

Editör

Anahtar Kelimeler:
ŞehitTürkiyeLice
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.