FLAŞ OPERASYON AÇIKLAMASI

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehine eylemi sonrası düzenlenen operasyon sonrası açıklama yaptı.

31 Mart 2015 Salı 21:38
FLAŞ OPERASYON AÇIKLAMASI
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehine eylemi sonrası düzenlenen operasyon sonrası açıklama yaptı.
"Bugün iki teröristin adliyemize girerek savcımız Mehmet Selim beyin odasına girmişler ve rehin almışlardır. 6 saat boyunca gerek emniyet teşkilatı, gerek başsavcılığımız, vekillerimiz iletişim kanallarını açık bırakmak suretiyle yapılması lazım gelen bütün görüşmeleri yapmış, bu arada İstanbul Barosu Başkanımız Ümit Kocasakal da bu iletişim kanallarının kurulmasında emniyet teşkilatına yardımcı olmuştur."

SİLAH SESLERİ GELİNCE OPERASYON BAŞLADI
 
6 saat boyunca sabırla ve metanetle ve bütün güvenlik önlemlerini almak şartıyla, yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda maalesef teröristler telefonla iletişim kurulduğu bir anda rehin almış oldukları başsavcımızın odasından silah seslerinin gelmesi üzerine, emniyet birimlerimiz güvenlik kuvvetlerimiz odaya operasyon yapmışlardır.
 
2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
 
Altınok, Yapılan operasyon sonucu iki teröristin ölü olarak ele geçirildiğini söyledi.


SAVCI KİRAZ AĞIR YARALI
 
Savcı Kiraz'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Altınok "Başsavcımız Mehmet Selim bey ağır yaralı olarak hastanededir. Operasyon sonucu iki terörist de ölü olarak ele geçirilmiştir. Bütün iletişim kanallarını kullanmamıza rağmen, adli teşkilatın bütün iyi niyetlerine rağmen olumlu bir netice alınmamış ve savcımıza silahla müdahalede bulunmuşlardır. biz de operasyonu gerçekleştirdik, savcımız şu anda hastanede ameliyatta. Acil şifalar diliyorum." dedi.
 
"... O EL KIRILACAKTIR"


"Eylemci teröristlerin de şu anda yukarıda adli boyutuyla çalışmalar yapılmaktadır. Başsavcımıza acil şifalar diliyorum. Adalet teşiklatımıza geçmiş olsun diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle hiç kimsenin baş edemeyeceğini özellikle belirtmek istiyorum. Devletin savcısına devletin görevlilerine nerede bir el kalkarsa, güvenlik birimlerimiz o elleri kırılacaktır."

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2015 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.