BAYRAĞI İNDİRMEYE ÇALIŞAN HAİN VURULDU

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrağı indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından vuruldu.

28 Haziran 2014 Cumartesi 15:11
BAYRAĞI İNDİRMEYE ÇALIŞAN HAİN VURULDU
Hastaneye kaldırılan şahıs, tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde Küçükköy'de yaşandı. Ali Ocgun isimli şahıs, önce Küçükköy Özel Asya Hastanesi'ne gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi.
POLİS TARAFINDAN ENGELLENDİ
Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen zanlı, bu kez de buradaki burada asılı bayrakları hedef aldı. Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi.
BIÇAK ÇEKEREK POLİSİ TEHDİT ETTİ
Polisi bıçak çekerek tehdit eden zanlı, ikinci bayrağı indirmek için direğe tırmanmaya çalışırken bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Zanlı Ali Ocgun, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
BAYRAK PROVAKASYONU DEVAM EDİYOR
Daha önce Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde benzer bir olay yaşanmış ve büyük tepkilere sebep olmuştu. Bayrak indirme provakasyonu farklı şehirlerde yaşanmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen olay sadece bunlardan biri.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2014 15:12
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGaziosmanpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdül kadir pak 2014-06-29 00:30:07

o polisimizin ellerinden öperim aman dikat tayının çıkmasın