ANKARA'DA KORKUNÇ KAZA: 11 ÖLÜ!

Ankara Dikimevi'nde belediye otobüsü yolcu durağına girdi. Kazada 12 kişi hayatını kaybetti.

01 Ekim 2015 Perşembe 14:43
ANKARA'DA KORKUNÇ KAZA: 11 ÖLÜ!
Ankara Dikimevi'nde belediye otobüsü yolcu durağına girdi. Kazada 12 kişi hayatını kaybetti.
Ankara Cebeci’ de Dikimevi kavşağında freni boşalan otobüs durağa daldı. Durakta bekleyenleri altın alan otobüs 50 metre daha sürüklendikten sonra durabildi. İlk belirlemelere göre kazada 12 kişi yaşamını yitirdi.
Kazada otobüsün altında kalan yaralıların kurtarılması için itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışma yaptığı bildirildi. Olay yerine toplananlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Polis toplanan kalabalığı dağıttı.
VALİ'DEN AÇIKLAMA
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Dikimevi'nde durakta bekleyenlere belediye otobüsünün çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 7-8 kişinin de yaralandığını bildirdi.
DEHŞET ANINI ANLATTI!
Ankara Dikimevi'nde yaşanan korkunç otobüs kazasından sonra görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı. NTV canlı yayına konuşan bir görgü tanığının açıklamaları kan dondurdu.
İşte o sözler:
"Kaldırımdaki insanları altına aldığını gördüm. Otobüsün altında 7-8 insan vardı. Kaldırım boyunca herkese çarptı. Sadece vurduğunu gördüm. Ses duymadım."

Editör

Son Güncelleme: 02.10.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.