AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI MAGANDA KURŞUNU KURBANI

Ankara'nın Mamak ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Mesut Akgül maganda kurşununa hedef oldu.

09 Haziran 2013 Pazar 10:53
AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI MAGANDA KURŞUNU KURBANI
Akgül, bu akşam katıldığı bir düğünde havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralandı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Akgül'ün durumunun iyi olduğu, izin almadan görevine devam edeceği bildirildi.
Akgül, bu akşam Mamak'ta bir köy düğününe katıldı. Düğünde bir kişi yasak olmasına rağmen havaya ateş açtı. Silahtan çıkan kurşun yerden sekerek Akgül'ün koluna isabet etti. Özel aracıyla Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırılan Akgül, buradaki kısa süreli tedavisinin ardından taburcu edildi. Kurşunun kolunu sıyırdığı ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Akgül'ün evinde istirahat ettiği bildirildi.
 
GÖREVİNE DEVAM EDECEK
Konuya ilişkin olarak Mamak Belediyesi'nden yapılan açıklamada Akgül'ün rapor veya izin almadan görevine devam edeceği belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:
''Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül rutin olarak devamlı katıldığı düğünlerden birinde havaya ateş edilmesi sonucu, kurşun sekerek kolunu sıyırmıştır. Hastanede ayakta tedavisi yapılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hastaneden ayrılarak istirahate çekilmiştir. Sağlık durumu iyi olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yarın programları dahilinde görevi başında olacaktır.''

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2013 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.