Son günlerde ülke gündemini kendi fikri ve zihni sapkınlıkları çerçevesinde, devşirme kalem ve söylemleri ile maniple etmeye çalışan kiralık kalemşörlerin, ekran oryantallerinin özellikle Liderimiz Devlet beyin üzerinden Milliyetçi Hareket Partisinin ülke nezdindeki özgül kütlesini ve 31mart seçimleri sonuçlarından hareketle Cumhur ittifakına katma değerini tartışmaya açarak

Aslında bizce nereye varmak istedikleri malumken, bu tartışma hezeyanına kapılıp onlara ses ve kulak vermeye çalışanları ise bizler anlamaya çalışıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim akabinde, bizce dahili ve harici düşmanlara karşı ülkenin İstiklali ve İstikbali noktasında devamlılığını sağlayabilecek nitelikte bir hassasiyetle altını çizdiği Türkiye İttifakı kavramını anında, Cumhur ittifakını bozmaya yönelik bir fırsata dönüştürmeleri gayretkeşliğinden başka birşey değildir, farkındayız.

Ne gariptir ki Türkiye ittifakı kavramını asli fikri ve zihni sapkınlıklarına, manda ve himayeci ruhlarına ve emellerine meze yapmaya çalışan bu köşe kapmacı yazar ve ekran yosmalarının bu oryantalist ruh, kalem ve söylemleri bize pekte yabancı gelmemektedir.

Fazlada uzağa gitmeden bundan yaklaşık 10 yıl öncesinde 2. Cumhuriyetçi havarlerinin yönlendirmesi ile paralalcilerle once imam nikahına inandırıp sürükledikleri, akabinde,;

Milli mütabakat projesi kandırmacası ile iktidarı açılım politikasına inandırıp neredeyse bölücüler ile resmi nikah aşamasına getiren fikri ve zihni altyapıdan ibaret aynı yosma ve oryantalistler olması pekte tesadüf olmasa gerekir.

Dün; Dosta güven dişmana korku salan Türk silahlı kuvvetlerini önce çeşitli oprerasyonlar ile itibarsızlaştırıp sonra sanık sandalyesine oturtmayı başaranlarda bunlardı.

Dün; Paralel zihniyetin hakim ve savcılığında, PKK’lıları tanık, Genel Kurmay başkanını teröist ilan edenlerde bunlardı.

Dün; Uluslarrası güçlerin başaramadığı, Türk silahlı kuvvetlerini mermi sıkmadan,silah kullanmadan neredeyse teslim alan, komuta kademesini imha eden moral ve motivasyonel açıdan esir alan bunlardı.

Dün; İmralı ile Kandil arasında fikren ve zihnen kuryeliğe soyunan, Devleti , terör örgütüyle osloda masaya oturmasını savunan, Üniformalı teröristlerin haburda karşılanmasını ve çadır mahkemelerinde yargılanmasını demokrasi ve adalet şöleni olarak nitelendirenler de bunlardı.

Dün; Bebek ve insanlık katili Aponun diyarbakır meydanında yükselen sesini tüm dünyaya duyuran, Kandilden yılan Murat karayılanın basın toplantısını canlı yayınlayan, dağdan in düz ovada siyaset yap sloganı ile PKK’lıların meclise girme gerekliliğini savunan ,yazan,yayınlayan bunlardı.

Dün; Türk kimliğini, TC Sembolünü bölücülük sayan, Türk değil, Türk bayrağı değil, Türkiyeliyim , Türkiyeli bayrağı,diyen, Andımızı tartışmaya açtırıp kaldırrılmasını yazan,söyleyen,yayınlayan bunlardır.

Dün; Türk Milletini ve milletten destek alan İktidarı, kandıran, yanıltan, aldatan, zehirleyen, Velhasıl Ülkeyi etnik ve parallel terörün bölme ve kuşatma emellerine fikren ve zihnen sürükleyen bunlardı.

İşte Bugünde; TÜRK’ten midesi bulanıp Türkiye ittifakına kendi fikri ve zihni sapkınlıkları, satılmışlıkları bağlamında farklı anlamlar yüklemek üzere methiyeler dizen,yazan,çizen,yayınlayan işte bu hainlerin ta kendileri bunlardı.

Amaç cumhur ittifakı ruhu ile özdeşleşen Müslüman Türk Milletinin dosta güven düşmana korku salan birlik ve beraberliği ruhunu sekteye uğratmaktır,

Amaç Vatanına, Milletine Bayrağına, Namusuna dünden bu güne göz dikmiş, hiçe saymış, her türlü siyasi, inanci, fikir ve düşüncelere karşı ülkücülerin haklı ve vakur duruşunu bozmak ve bu omurgalı duruşun iskeleti Cumhur ittifakını dize çökertmektir.

Amaç; himayesi ve finansı ile yazdıkları, çizdikleri, yayınladıkları fitne ve tevziratla, ülkemizi ve milletimizi yine yeniden manda ve himayenin eşiğine sürüklemektir.

Amaç; Ülkenin ve milletin her başı dara düştüğünde, Ülkenin ve ülke siyasetinin her çıkmaza sürüklendiğinde önünü ve ufkunu açan,

Uluslararası operasyonlar, dayatmalar, müeyyideler ile devletin bölünmenin ve kuşatılmanın eşiğinden döndüren, ipten alan, Okunan bir selaya kulak verip kıyama geçen onurlu ve şerefli liderimiz Devlet Bahçeli beyi işte bu gün itibarsızlaştırmaya çalışanlar

Türküğün, İslamın ve Müslüman Türk Milletinin birliğinin, dirliğinin, güçlülüğünün, istikbal ve İstiklallinin asıl düşmanları olarak

Dünden bugüne aynı nakarat cinsinden ya etnik ya devrimci sosyalist, ya paralel yada İslamın terörle özdeşleştirilmesinin müsebbibi islam düşmanı radikal terörizmin artıkları, müstevlileri hainlerdir

2023 Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümüne Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye’yi inşaa ederek taşımak üzere kurulan Cumhur İttifakı ;

Ülkesi ve Milleti ile bölünmez bütünlüğün, birlik ve beraberliğin timsali bir ittifak olup zaten Top yekün Müslüman Türk Milletinin ve değerlerinin, inançların ve ideallerinin sembolüdür başkada bir ittifak arayışı geçmişteki tarihi gaflet ve delaletin tekerrüründen öteye geçmeyecektir vesselam.

“ONLAR BİZİM DÜŞMANLARIMIZ.! ÖĞRETMENLERİMİZ DEĞİL.! UNUTMAYINIZ Kİ.! SAVAŞ ÖLÜNCE DEĞİL.! DÜŞMANA BENZEYİNCE KAYBEDİLİR.!” Aliya İzzet Begoviç

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.