Son haftalarda kadrolarda yer alan oyuncular arasında bu takımın şampiyonluğuna bir tek inanan senmişsin. Emeğine, çabana çook teşekkür ediyoruz.

Cuma günü basın toplantısında bana verdiğin 2 gol sözünü tuttun, aynı gün antrenmanda seyrettiğim diğer arkadaşların gücünü ve inancını ise maalesef Pendik maçında sahada göremedik.

Hele kaleci Ahmet Altın… Maç da mı seyretmiyorsun televizyonlardan? 70 yaşındaki Erzurumlu amcam bile senin tutmayı beceremediğin köşeleri yüreğiyle tutmaya çalışıyor.

Hafta sonu “şampiyonluk rotasındayız” yazımla, bir ümit destek sağlamak istedim kendimce. Elimdeki gönlümdeki tek takım bu… Bir de Galatasarayım vardı naçizane. O da son gelişmelerle yamuk çıktı…

Pendik maçında pırıl pırıl bir güneş, her şeye rağmen tribünleri dolduran taraftarlar, ilk yarı maçı katleden hakeme tek küfür bile etmedi. İkinci yarıda da aynı sebatla hareket etti.

Kaleci Ahmet’i zaman zaman yuhalayan ancak maçın sonuna kadar takıma destek veren taraftara da ayrıca teşekkürler. Bize yakışanı yaptılar.

Nobre hariç, sahadaki 10 üzerlerine düşeni beceremediler. Erzurum ağzıyla “Yüzüz ağ ola!” ne deyim…

Zaman zaman Teknik Direktör Ahmet Yıldırım her ne kadar istifaya davet edildi ise bile, maç çıkışında merdivenlerden benim gibi boynu bükük inerken Erzurumlu bir ağabeyinin “Bu takıma Fatih Terim’i de getirsen bir şey yapacağı yok” yorumu durumun özetiydi.

Maç sonucu tribünde donuk bakışlarına tanık olduğum sevgili Nurullah ile dışarıda rastlaştık. Donuk hali hala geçmemişti. “Abi, devre arasında yapılan yanlış transfer…” dedi.

Evet, Nurullah’i söylediği gibi, ip orada kopmuştu…

Bakalım kalan 5 maçta bu ip nasıl göğüslenecek?

İstanbulspor 60 puanla aldı başını gidiyor, Amed bile bize bir maç farkı atarak ikinci sırada yer aldı.

Bu saatten sonra “… olacak” diye yemin ederek günaha girmenin anlamı olmasa gerek…

Sağlıcakla kalın; yine de bu takım biz takım…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.