Halide Edip Adıvar; “Müslüman Türkiye ayda olsa, bizi bölmek için emperyalist güçler ayı bile işgale çalışırlar” diyor.
Ve İngiltere Başbakanı Lloyd George (1916- 1922 arasında başbakanlık yapmış) diyor ki “Türkiye’nin yönetimi Müslüman Türklere bırakılamaz”!
Buradan şunu anlayabiliriz; Müslüman ve Türk kelimeleri yan yana geldiğinde karşı grup emperyalist ülkeler hemen birleşirler! Ve savaşırlar! Sonuç da bugünkü gibi olur!
Elbette vatan ve milletiyle bütünleşmiş hiçbir millet (Türkler, Kürtler, Çerkezler) bunun dışında değildir.
Bin yıl aynı topraklarda yaşayan insanlardan tek millet çıkmıştır!
Bin yılda tek millet çıkabilmelidir!
Bir ve beraber olalım sözünden ben birleşmeyi, birlik olmayı, tefrikadan ve yabancı motivasyonlardan uzak durmayı, kendimiz olmayı anlıyorum!
18 12 2016 tarihinde Kayseri’deki patlama sonrasında Diyarbakır ve Hakkâri’de Kürt vatandaşlarımızın Bayrağımız ve Atatürk posterleriyle terörü telin mitinginden birlik olduğumuzu anlıyor ve alkışlıyorum!
Bu gemi batarsa hepimiz batarız!
Su almaya başlamış olan bu gemiyi tamir etmek hepimizin ilk amacı ve hedefi olmalıdır!
Herkes üzerine düşeni canla başla yapmak zorundadır.
Terör kahraman evlatlarımızı şehit ederken it gibi saklanarak; kalleş ve aşağılık taktikler kullanmaktadır.
Ne yüreği ne karakteri ne de bir davası vardır!
Türk-Kürt ayrımı yapmak, vatana ihanettir!
Ancak dikkat edilmesi ve gözden kaçmaması gereken nokta dış eksenli, dış ve iç motivasyonlu cemaatlerdir! Mezheple vurulan Ortadoğu, mezhep kavgalarıyla başarılı olan emperyalist ülkeler aynı oyunu Türkiye’de sahneye koymak istemektedirler!
Kuran-ı Kerim; “İnançlarını paramparça edip, gruplara ayrılanlara gelince, senin onlarla hiçbir ilişkin yoktur” buyuruyor Enam 159. Ayette Allah CC!
Bu ayetten şunu anlıyorum “dini cemaatlere bölünerek, ben şuradanım denilemez. Mezhebi de kendimizin bilmesi yeterlidir, kimsenin benim mezhebimi bilmesine gerek yoktur! Buradan bir başkasına üstünlük çıkarmak cahillik alametidir.
 
1-Vatandaşlarımız tek vücut olmalıdır.
2-Devletimiz haber alma kaynaklarını reorganize etmelidir. Feto’dan dolayı yara alan, eleman eksikliği olan MİT ve Emniyet istihbarat birimleri bir an önce toparlanmalıdır.
3-Olay olmadan engellemek istihbaratların sağlıklı çalışmasıyla alakalıdır. Sonraki devlet ağzıyla yapılan ah ve vahlar bana siyaset yapmaktan öteye bir şey anlatmamaktadır.
Olaylara basın yasağı gelmemesi, vatandaşlarımızın olayları anında ve doğru bir şekilde öğrenmesi gerekir. Basın yasağı tasvip edilmeyecek bir durumdur.
4-Devlet, ceza kanunlarını çalıştırmalıdır; teröre destek verenler cezalandırılmalıdır! 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Y. 2016-12-19 15:43:57

tebrikler