Bilindiği gibi Erzurum’da son günlerin en yoğun gündemi uçak bilet ücretleri ile sefer sayılarının azlığı. Milletvekillerini saymazsak, Vali Okay Memiş de dahil, sanırım Erzurum’da uçak biletlerinin yüksekliğinden yakınmayan yok.

Her ne hikmetse özellikle de bu yaz döneminde inanılmaz fiyat politikası yüzünden herkes rahatsız ve bir an önce bunun çözüme kavuşması isteniyor.

Gerçi bu istek karşısında özellikle vekiller boş durmuyor ama gördüğüm kadarıyla onların yaptıkları da günü kurtarmaya yönelik hamleler ya da havanda su dövmekten başka bir şey değil! Hele de vekillerin görüştük, görüşüyoruz dediği yetkililere telefonla ulaşmalarının dışında yaptıkları bir şey yok ki onun da zaten bir anlamı, getirisi yok.

Telefonla görüşme halinde bilet fiyatlarının düşeceğine veya sefer sayılarının artacağına inansa inansa bir tek Kadir İnanır!

***

Yok öyle bir dünya. Telefon-melefon işini geçiniz. Eğer ki gerçekten bu sorun çözülecekse telefonla falan olmaz bu işler.

Bizzat heyet halinde yetkililerin karşısına çıkılır ve o zaman sonuç alınır. Kaldı ki Ulaştırma Bakanına, THY’nin Yönetim Kurulu Başkanına veya Genel Müdürüne telefonla ya da bizzat gitmenin de çok faydalı olacağına da inanmıyorum.

Hele hele bu konuda Genel Müdürü veya Yönetim Kurulu Başkanını istifaya çağırmak bana çok komik geliyor. Bu iş ancak bizatihi Cumhurbaşkanına ulaşılırsa çözülür, başka türlü de çözüleceğine inanmam, inananlardan olmam.

Bu konuda samimi iseler o isteği dikkate alanlar bilmelidir ki öncelikle bu işin halli ancak Cumhurbaşkanı sayesinde olur ve ancak o zaman beklenen netice alınır.

Ortalığa düşmüş çoğu kişinin aslında yaptığı bir şey yok. Orta sahada top dolaştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın.

Nokta. Bu benim son kararımdır.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Çok yükseğe çıkamam, bende yükseklik korkusu var. Kimseyi yarı yolda bırakamam; bende alçaklık korkusu var! (Oğuz Atay)

DUVAR LAFLAMALARI: Gittiğim yol, yol değil de manzarasını seviyorum!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.