"Ya bu kanı durdurun.! Yada bu Millet durduracak.!"
Kore yaylasında kopan bir fırtına, kendi sahillerinde söner. Vietnam'da kopan bir fırtına ancak kendi sahillerini yalar; Himalayalar'da kopan fırtına dahi Hint Okyanusu'nda kırılabilir. Fakat Anadolu yaylasında kopan bir fırtına bütün dünyayı tesir altına alabilir..!
Alparslan Türkeş
Maalesefki Anadolu'da yeni bir tufanın, olmakla- ölmenin arefesindeyiz.!
Asırlardır farklı ırki ve inanci sebep olaylarla kuşatılmaya ve ele geçirilmeye çalışılan bu çoğrafya
İnsani ve İslami hiçbir temeli olmayan son dönemlerdeki terör olayları vesilesi ile aslında asırlardır süregelen haçlı seferlerinin kıyamet öncesi nihayi hamleleridir.!
Kıta sahanlığını kontrol ile sömürmeye çalışan teröre hami ve hakim devletler ve teröristler karşısın da ki tek çare ;
TEK YÜREK VE TEK BİLEK KARARLILIĞI ile OMURGALI BİR DURUŞ sergileyebilmektir.!
Dahili ve harici ihanet ve kuşatma sürecine karşı vebali başkalarına yükleyerek sorumluluktan kaçmak.!
Ülkeyi ve Milleti bölücülerin insafına ve insiyatifine havale etmek.!
Ülkeyi ve milleti bölücülerin iktidar Ortaklığı'na reva görebilmek.!
Ülkedeki birlik ve beraberliğin sembolü ve timsali olması gerekenler.! İçin bir basiretsizlik ve acziyettir.!
Ülke gerçekleri ve millet hassasiyetinden uzak bir siyasetçi afrası ve tafrası ile; milletle dalga geçer gibi bir akıl tutulması ile
Bu akan kan ve gözyaşına rağmen farklı siyasi partilere ki buna bölücü olan da dahil , koalisyon alternatiflerini sunmak,
Ülkenin önünü açmak üzre eşyanın tabiyetine aykırı koalisyon ve birliktelikleri şahsi ve siyasi hezeyan ve ikbal noktasında dayatarak .!
Gerçekte ülkenin ve milletin ortak sıkıntılarına Müşterek çözüm yol, yöntemlerinin bulunmasının Önünü tıkamak olur ki.!
İşte asıl bu anlayış ve zihniyet gaflet ve ihanetle eş değer bir acziyet ve basiretsizliktir.!
Ülkenin ve milletin sıkıntıların çözüm ve dönüm noktasında önce Ülkem ve milletim hassasiyeti ile omurgalı bir duruş sergilenmesi Milli, İnsani ve İslami bir zorunluluk ve sorumluluktur.!
Artık şu bir gerçektir ki ;
"Baceriksizlikle, İhanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. Beceremediğin halde makam mevki işgal etmek,en büyük İHANETİR."
Alparslan Türkeş
Bu ateşe, kana ve gözyaşına doğrudan veya dolaylı yoldan sebep olmakta, seyirci kalmakta, sorumluluk ve vebalden kaçmakta;
Anadolu'yu kuşatmaya , bölmeye ve yönetmeye çalışan teröre hami ve hakim devletlerin.!
Vatan evlatlarına kahpece ve kalleşce kurşun sıkanların.!
Hain emellerine hizmet etmekten başka bir şey değildir işte asıl İHANETTE budur.!
Belki bazılarınız kendilerini ve evlatlarını makamları Paraları şöhretleri ile kurtara bilir ve farklı ülkelerde yaşata bilir.!
Belki bazılarınızda evlat hassasiyetinden uzak miyadı dolmuş bir zihniyetle benden sonra tufan diyebilirsiniz.!
Bu kan ile revanın, gözyaşının ocaklara ateş olarak düştüğü ve millet yüreğinde ve vicdanında bir acıya dönüştüğü ve nihayetinde asıl bedelin vatan evlatları ve millet tarafından ödendiği bu keşmekeşliğiniz ve sorumsuzluğunuz karşısında .!
Şayet Anadolu'da yaşamak ve yönetmek istiyor iseniz .!
Ya Milletten aldığınız vekaletin Hakk'ını vererek mecliste ve halk nezdinde tek Yürek ve tek bilek olarak teröre ve hami Ülkelere karşı partiler üstü bir anlayışla bir araya gelerek.!
Milli, insani ve islami bir zorunluluk çerçevesinde omurgalı bir duruş sergileyeceksiniz.!
Mecliste süratle idam, olağanüstü hal ve polis ve askere vur emrinin kanuni düzenlemesini tek yürek olarak yaparak.!Terörün sonunu birlikte kazıyacaksınız.!
Ya da Allah huzurunda.! Tarih önünde.! Millet vicdanında çok ağır bedeller ödeyip.! Hesap vereceksiniz.!vesselam.!
selam-saygı-dua
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ENGİN TORUN 2015-08-03 23:58:44

TAM ZAMANINDA VE EN DOĞRU EN GÜZEL TESPİT VE ÖNERİLERİ YAPMIŞ.DEĞELİ HOCAM, BAŞKANIM.ERZURUMUN YİĞİT DADAŞI,BİLGE İNSAN AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK. ANCAK GÖRÜNEN O Kİ BU MECLİS ARİTMETİĞİ VE SİYASİ YAPILAR SİZİN ÖNERDİĞİNİZ ERDEMLİLİĞİ YAPACAK DURUMDA DEĞİL. SİVİL KİTLE ÖRGÜTLERİ,SENDİKA,İŞVEREN VE KANAAT ÖNDERLERİ. ÜLKEYİ ATEŞ TOPUNA DÖNMEDEN,BİR KARDEŞ SAVAŞI VE KAZANANI BELLİ OLMAYACAK. YIKIM ZAMANINDA ÖNLENMELİDİR. GİDİŞAT İYİ DEĞİL SİZİN GİBİ UZAK GÖRÜŞLÜ BASİRETLİ VATAN SEVER ALPERENLER BUNU GÖRÜYOR.AMA ONLAR HALA KOLTUK,İKBAL,ÇIKAR PEŞİNDELER.ALLAH MİLLETİMİZİ DEVLETİMİZİ KORUSUN.**ALLAHÜM WEHFEZNA MİN KULLİ BELA İDDUNYA , VE AZABİL AHİRA** BAKİ SELAM.

Avatar
ali karakaya 2015-08-03 01:20:25

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene.