Aralarında Abdullah Gül, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek ‘in de yeraldığı Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni parti ile ilgili haberler yayınlanmaya devam edilirken, illerde teşkilat çalışmalarına başlanıldığı bilgisi de özellikle Erzurum’da heyecana yolaçıyor.

Ciddiden ciddiye teşkilatlanmaya başlanıldığı öne sürülen yeni partinin içerisinde Erzurum’da kimlerin olacağı merak konusu. Kulislerde konuşulduğuna göre yeni partinin Erzurum’da il başkanlığı için teklif götürülen isimlerden birinin AK Parti eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer olduğu iddia ediliyor.

Doğrusu daha bir hafta öncesinden ismini ben de duymuştum. Peki, gerçekten Tanfer o işe sıcak bakıyor mu, il başkanı olması için herhangi bir teklif gelmiş mi?

Dün Tanfer’i aradım ve direkt bu soruyu sordum. ‘’Hayır, asla!’’ dedi eski il başkanı.

‘’Bana öyle bir teklif gelmemiş olması bir yana, öyle bir teklifle gelecek olan da varsa hiç gelmesin’’ diyen Hüseyin Tanfer, kendisinin dava adamı olduğunu belirtti, AK Parti’nin dışında bir siyasi oluşumun içinde olmasının’’ imkansız’’ olacağına işaret etti.

Tanfer, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun, Erzurum’da da teşkilatlanma çalışmalarını yaptığını kendisinin de zaman zaman duyduğunu belirtti.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Düşmanın en büyük hilesi dostluğudur! (Sadi Şirazi)

DUVARIN DİLİ : Gönlünde yer yoksa ayakta giderim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.