Bayağı konuşulan bir isimdi aslında. AK Parti’nin eski İl Başkanlarından Hüseyin Tanfer’in oluşturulan meclis üyeleri listesinde yer alacağına bir çokları gibi ben de inanıyordum.

Ama ne oldu, ne bitti, İl Seçim Kurulu’na verile listelerde ismi yeralmadı. Hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in istemesine rağmen. Belli ki partide daha hatırı sayılı kişiler devreye girdi, Tanfer’in listelere girmesini engelledi.

Parti cenahında bir çokları tarafından şaşkınlıkla karşılanan bu durum elbette ki özellikle Tanfer taraftarlarınca çok yadırgandı.

Hüseyin Tanfer gibi bir ismin meclis üyeleri listesinde yeralmamasının parti adına büyük eksiklik olacağı iddiasında bulunulurken, ‘’Hüseyin Tanfer sevilen, sayılan bir isim. O’nun listede yeralması şehir adına bir kazanımdır. Hatta İl başkanlığı gibi önemli bir görevde bulunmuş, layıkıyla da o görevi yapmış birinin öyle bir listeye zorla yazmaları gerekirken hele reva görülen şeye bak? Tanfer’e bir de yetkililer meclis üyesi adayı olsun diye ricada bulunması gerekirken, liste dışında bırakılması tam bir hoyratlıktır, akıl işi değildir’’ deniliyor.

Açıkçası ben de Tanfer gibi bir ismin hem de istemesine rağmen o listeye dahil edilmemiş olmasını yanlış oğlu yanlış buluyorum.

Bu şehirde sevilen, sayılan, saygınlığı olan biridir o. Her daim de öyle kalmıştır, kalacaktır da. Hem vefa diye bir şey var. Burada vefanın İstanbul’da bir semt olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu benim son kararımdır.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al. İsrafa gerek yok! (Anonim)

DUVARIN DİLİ : Yanaklarım duruyorken canımı sıkman çok saçma…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.