ZİRVE AŞKINA

Beylerbeyi fatihi Büyükşehir, yarı saat 13.30’da başka bir İstanbul takımı Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak. Maç Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak, Nuri Karahançer’in düdük çalacağı maçta kırmızı kart cezalısı Cabir yer almayacak. Maçı kazanıp, zirveye iyice yapışmak isteyen Büyükşehir Belediyespor, tribünlerin dolmasını bekliyor.

10 Kasım 2012 Cumartesi 16:16
ZİRVE AŞKINA
Nurullah PALA haberi...
Spor Toto 3. Lig 3.Grupta 11.Hafta maçları bugün, yarın ve Pazartesi günü oynanacak. Yarın Saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadı’nda Sancaktepe Belediyespor ile zirve yarışı mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar tamamlandı ve Mavi-beyazlılar, yarınki maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Beylerbeyispor’u Güner’in golü ile deviren ve Erzurum’a şen dönen Büyükşehir, yarın da kendi evinde Sancaktepe Belediyespor engelini aşarak hem zirveye iyice yapışmak,. hem de rakibini İstanbul’a eli boş göndermek olacak.
KAPTAN CABİR YOK
Büyükşehir Belediyespor’un iki hafta önce Kahramanmaraş Belediyespor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören ve üç maç ceza alan kaptan Cabir ilk kez Kazım Karabekir Stadı’nda bir maçta forma giyemeyecek. Geçen hafta Beylerbeyi maçında da takımdaki yerini alamayan başarılı orta saha oyuncusu cezalı olduğu için maçı tribünlerden izleyerek, takım arkadaşlarına tribünlerden destek verecek. Kaptan Cabir, “Yarınki maçta sahada olmayacağım, ama kalbim takım arkadaşlarım ve galibiyet için çarpacak. İnanıyorum ki, maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Kendimize güveniyoruz” dedi.
GÜNGÖR’DEN TARAFTARA ÇOĞRI
Yarın kendi saha ve seyircisi önünde 11.haftada Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek olan Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar üç puan üzerine yapıldı. Teknik Patron Taşkın Güngör, zirve yarışı için yarınki maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Taraftarımızın en çok bu gibi önemli maçlarda desteğine ve itici gücüne ihtiyacımız var. Takımıma galibiyet için güveniyorum, biz taraftarımızın desteği ile üç puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. İnanıyorum ki, taraftarımız bize gereken tribün desteğini yarınki maçta verecek” dedi. Mavi-beyazlıların hocası, şimdiden taraftarı yarınki maça davet ederken, onlara iyi bir futbolla galibiyet tattırmak istediklerini sözlerine ekledi.
LİDERİN MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ
Bugün, yarın ve Pazartesi günü tamamı saat 13.30'da oynanacak 11. hafta maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Büyükşehir Belediyespor-Sancaktepe Belediyespor maçını Nuri Karahançer yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Hicabi Pür ve Ahmet Kaya yapacak. Ligde bugün oynanacak olan Kocaelispor-Elazığ Belediyespor maçını Murat Erdoğan yönetecek. Ligde lider durumdaki Altınorduspor ise Pazartesi günü Serdar Akkoçoğlu’nun düdük çalacağı maçta Oyak Renault ile karşı karşıya gelecek. Ligde diğer maçlarda şu hakemler düdük çalacak. Çorum Belediyespor-Mardinspor: Ali Terzioğlu, Yimpaş Yozgatspor-Emrespor: Ali Köse, Darıca Gençlerbirliği-Keçiörengücü: Taner Ağıç, Arsinspor-Diyarbakırspor: Murat Göze, Gümüşhanespor-Kahramanmaraş Belediyespor: Murat Kaya, İstanbul Maltepespor-Beylerbeyi: Cihan Ataş
MUHTEMEL KADROLAR
Stad: Kazım Karabekir
Hakemler: Nuri Karahançer, Hicabi Pür, Ahmet Kaya
Maçın Başlama saati: 13.30
Büyükşehir Belediyespor:
47 Lokman , 90 Erdinç ,5 Fatih Gültekin , 6.Oktay Gümüş , 9.İbrahim İdiş, 15 M. Fettahoğlu , 17 Fatih Arat , 34 Ekrem Sütçü, 35 Güner, 41 Zafer, 61 Samet (Turan)
Sancaktepe Belediyespor:
16 Gökhan, 3 Uğurcan, Doğan ateş, 8 Cemal, 10 Melik,   11 Erhan, 14 Erkan,   19 Erman, 22 Eren Ahmet, 24. Yaşar, 44 Yusuf                

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 16:19
Anahtar Kelimeler:
ZİRVE AŞKINA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.