Zafer Demir’in gitmesinin kime ne faydası var?

Zafer Demir’in gitmesinin kime ne faydası var?

admin
admin
02 Nisan 2019 Salı 23:13
Zafer Demir’in gitmesinin kime ne faydası var?

Vedat REFAYELİ

En son Trabzonspor mağlubiyetinden sonra özellikle sosyal medyada gördüğümde şok olmuştum. Bir kısım kesim sportif direktör Zafer Demir’i hedef tahtasına oymuş, ‘’gitsin de gitsin’’ diyordu.

Gerçi o ‘gitsin’ furyası bir-iki gün sonra sona erdi ama sanırım bir kötü sonuç karşısında muhtemelen bu ifade bir kere daha dillendirilecektir. Açıkçası Zafer Demir giderse mevcut sorunlar çözülecek mi bilmiyorum ama gitmesinin kime ne faydası olacak bayağı bir merak ediyorum.

Bu Zafer Demir denilen kişi aynı zamanda bizim öz evladımız değil mi? 20 yıl önce bu şehire ilk defa 1.lig yaşatan o takımın oyuncularından biri değil miydi? O efsaneleri sayarken Allah aşkına onu es mi geçiyoruz? Kimin ne derdi var onunla anlamıyorum. Böyle bir zamanda bulmuşsun öyle bir adam, bir de şükret.

Bugün için o kulüpte fuzuli bir adam mıdır ki birileri onu diline doladı, yük gördü. Bana göre Zafer Demir, tıpkı yöneticiler gibi eksiklerine rağmen o kulüpte bulunan doğru isimlerden biridir ve kalmasının en doğrusu olacağına inandığım bir isimdir.

Bozuk para değildir Zafer, harcanacak biri olmamalı..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.