YÜREKLERE SU SERPTİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, transfer konusunda taraftarları rahatlatacak bir açıklama yaptı: “Henüz her şey bitmiş değil. Yapacağımız nokta transferler ve takım-taraftar bütünleşmesi ile mutlu sona ulaşacağız.”

03 Ocak 2013 Perşembe 09:04
YÜREKLERE SU SERPTİ



Furkan NEHRİ'nin haberi

Spor Toto 3.  Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Başkanı Saim Özakalın,  takımın sezon başındaki hedefinden kopmadığını söyleyerek, “ Sezon başından beri süren sportif faaliyetlerde çok başarılı olduğumuz söylenemez ama yeni bir takım olduğumuzu unutmamamız gerekir.İki puan ortalama ile ilk yarıyı bitirmek gibi bir amacımız vardı. İlk yarı 30 puanla bitirdik ama çok şey kaybetmiş değiliz. İkinci yarıda bu çalışmaların bu takımın daha iyi oynayacağına inanıyoruz. Lig uzun bir maraton her an her takımın pozisyonu değişir. Ama sabırlı istikrarlı devamedersek her şey istediğimiz gibi olabilir” dedi.

Hedefimiz nokta atışı yapmak
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a yapılacak olan transferlerle ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Saim Özakalın, transfer konusunda tam isabet sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Özakalın,  “İlk yarının sona ermesi ile birlikte  hazırlanan raporla takviyeler yapmaya çalışıyoruz. Şunu da iyi biliyoruz ki devre arası kadroya katılan futbolcuların takıma katkısı çok büyük olmuyor. Bu her takım için böyledir. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Şuan 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz ama hepsini transfer yapacak değiliz. Görüştüğümüz futbolcuların kulüpleriyle anlaşma sağlanır Taşkın Hocamızda isterse transfer sürecini en iyi şekildi tamamlayacağız” diye konuştu.

İlk yarıda kaybımız dört puan
“Biz sezon başından beri koymuş olduğumuz hedef neyse ısrarla devam ediyoruz. Biliyorsunuz hedeflerde günü birlik değişecek hedefler önemli değil”  diyen Başkan Özakalın, Sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tabi sezon başından beri süren sportif faaliyetlerde çok başarılı olduğumuz söylenemez ama malum yeni bir takım hüviyeti oluşturduk. Yeni takımın hedefleride son derece en üst düzeyde olması çokda doğru değil. Şehirde futbola susamışlık söz konusuydu. Bu susamışlık karşısında da bizim sessiz kalmamız çokda doğru değildi. Son yılların yönetim anlamında en iyi yapılanma oluşturuldu. Mutlaka bu yönetimin hedefi büyük olmalı. İki puan ortalamalı bitirme en önce hedefimizdi. Ama 30 puanla bitirdik ama çok şey kaybetmiş değiliz. İkinci yarıda bu çalışmaların bu takımın daha iyi oynayacağına inanıyoruz. Lig uzun bir maraton heran her takımın pozisyonu değişir. Ama sabırlı istikrarlı devam edersek kazanacağız.”

Bu köprünün altından çok sular geçer
Başkan Özakalın, futbolda başarıyı yakalamanın bir çok unsuru olduğu da sözlerine ekleyerek,  17 maçlık ikinci periyotta çok şeylerin değişebileceğini  söyledi. Özakalın, “Biz sadece kendi durumumuzu değil diğer kulüpleride takip ediyoruz. Sezon başında çok iddialı başlayıp gidemeyen takımlarda takım içindeki kaosların başarının önüne geçtiği gerçek. İnşallah sezon sonunda başarıya ulaşacağız. Hergün hocayla görüşüyoruz. Oradaki durumumuzu takip ediyoruz. Sezon sonunda hazırlanan raporla takviyeler yapmaya çalışıyoruz. Şunuda iyi biliyoruz ki devre arası takviye edilen futbolcuların takıma katkısı çok büyük olmuyor. Bu her takım için böyledir. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Şuan 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz ama hepsini transfer yapacak değiliz. Bu ligdeki yıldız oyuncu ifadesi tartışılır. Biz daha çalışkan yüreğini ortaya koyan oyuncuların daha çok işimize yarayacaktır. Çok üst düzey oyuncular yok bu ligde takımlar birbirine denk . Diğer gruplara göre bizim grup daha zor. Ama işin zevki heyecanı daha iyi çıkıyor” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 03.01.2013 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2013-01-03 15:41:43

haklısın başkan çok birşey kaybetmedik sadece şampiyonluk gitti