Yönetim Kurulumuz adına taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz

B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Barlak’tan taraftara teşekkür mesajı

admin
admin
15 Ekim 2017 Pazar 10:57
Yönetim Kurulumuz adına taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz

TFF 1. Lig’de B.B.Erzurumspor, İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu açıklayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, ‘Tribünlerde takımımıza 90 dakika güç vererek alınan galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarlarımıza yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkür ediyoruz’ dedi.

Taraftarların her maça desteklerini esirgememesini isteyen Basın Sözcüsü Metin Barlak,’Yönetim Kurulu olarak, teknik ekip olarak bundan böyle oynayacağımız maçlarda fedakar taraftarlarımızın desteğiyle alacağımız galibiyetle çıkış başarımızı sürdürmek istiyoruz. İstanbulspor maçında aldığımız üç puan morali ile ligdeki çıkışımızı sürdüreceğiz. Hiç bir maça kolaydan alabileceğimiz bir maç olarak bakmamamız lazım. Her maçımıza yüksek moralle çıkmak istiyoruz. Takımımıza her müsabakada güç katan fedakar Erzurumspor Taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için Yönetim Kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Çünkü, taraftarsız Erzurumspor, taraftar da Erzurumsporsuz olmuyor. Her maçta futbolcularımız taraftarlarımızın sesini duydukça birlikte motive olarak başarılı olacağız' dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.