YOLSPOR'DA ADEM ÇAĞLAYAN DÖNEMİ

Erzurum Birinci Amatör Küme’de yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Yolspor’da Kulüp Başkanı Gökhan Sabri Genç, ilk olarak geçen sezon ilk antrenörlük deneyiminde Palandökenspor’u şampiyon yapan Adem Çağlayan ile anlaştı. Turuncu siyahlı takım ayrıca dış transferde yine gözde oyuncular ile de el sıkıştı.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:34
YOLSPOR'DA ADEM ÇAĞLAYAN DÖNEMİ
Erzurum Birinci Amatör Kümede geçtiğimiz sezon Palandökenspor’un başında ilk kez antrenörlük yapan ve üstün başarı göstererek takımı şampiyonluğa ulaştıran Adem Çağlayan, yeni sezonda Yolspor’un başında olacak. Erzurum’da amatör futbola yeni bir soluk kazandıran ve spor camiasının sevdiği bir isim olan genç antrenör Adem Çağlayan, yeni sezon için Yolspor ile el sıkıştı. Turuncu siyahlı takımda eski antrenör Engin Deniz ise alt yapıda görev alacak. Yolspor’da ayrıca futbol şube sorumluluğuna Turan Akbulut, sportif direktörlüğe ise Tuncay Eyüpoğlu getirildi. Kulüp başkanı Sabri Gökhan Genç, antrenör Adem Çağlayan ile anlaştıkları için mutlu olduklarını ve hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu belirtti.
Bu arada antrenör Adem Çağlayan ile anlaşan Yolspor da dış transferde kollar sıvandı. Başkan Genç, Yücel Karakoç, Yakup Çelebi, Can Ramazan Kara, Haktan Köseoğlu, Evren Karasu, Mahmut Pınar, Halil İbrahim Odacı, Serkan Yıldık gibi isimleri de kadroya katmak için görüşmeler yaptıklarını bildirdi. 

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2013 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.