YILDIRIM: TAKIMIN GÖSTERDİĞİ HIRS VE İSTEKTEN MUTLUYUM

​​​​​​​Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, şampiyonluk yolunda Ofspor karşısında alınan üç puanın sevincini yaşıyor.

admin
admin
20 Şubat 2017 Pazartesi 12:53
YILDIRIM: TAKIMIN GÖSTERDİĞİ HIRS VE İSTEKTEN MUTLUYUM

Şampiyonluk yolunda önemli maç olduğunu açıklayan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Takımın gösterdiği hırs ve istekten mutluyum. Yolumuza sarılmadan devam ediyoruz.” dedi.

Ofspor karşısında üç puan almanın son derece önemli olduğuna vurgu yapan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, maçın 62. dakikasında Ferit Erişçi’nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takımın galibiyet hırsından kopmadıklarını belirterek, “Şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik sevgisi ile futbolcularımın gösterdiği hırs ve istekten son derece mutluyum. Kümede kalma mücadelesi veren rakip Ofspor karşısında önemli puanı kazandıran futbolcularımızı, tribündeki taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Biz sahadaki oyunumu centilmence oynayarak belirlediğimiz hedefe doğru sarsılmadan ilerliyoruz. İnşallah bu hedefte şampiyonluk ipini Erzurum halkı ile birlikte göğüsleyen Erzurumspor takımı olacaktır.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.