YILDIRIM İSTİFASINI SUNDU

​​​​​​​Pendik maçında uzun süre taraftarın protestosuna maruz kalan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın istifa ettiği belirtildi. Yönetimin, kalan beş hafta için alternatif hoca arayışları başladı.

admin
admin
26 Mart 2017 Pazar 21:14
YILDIRIM İSTİFASINI SUNDU

BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım dönemi Pendikspor maçı sonrası sona erdi.

Konuk takımın 4-2 kazandığı maçta yaşanan olaylar istifa getirdi. 69. dakikadan itibaren taraftarın istifaya çağırdığı ve tepki gösterdiği Ahmet Yıldırım, yönetime istifasını sundu.

BENDEN BURAYA KADAR

Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Teknik Direktör Besim Durmuş’un istifasının ardından teknik patronluk koltuğuna oturan Ahmet Yıldırım’ın Erzurum’da ömrü 15 ay sürdü.

Takımı geçtiğimiz sezon 30 Nisan’da şampiyonluğa taşıyarak, 2. Lige çıkaran teknik adam olarak tarihe geçen Yıldırım, Pendik maçında alınan 4-2’lik hezimet ve taraftarın tepkisi üzerine yönetime, “Benden buraya kadar” dediği öğrenildi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI BAŞLADI

BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın yönetime istifa dilekçesini sunması ile birlikte yeni teknik adam arayışları başladı. Yönetim listesindeki teknik adam isminin bir hayli kabarık olduğu ve herkesin BB Erzurumspor’u çalıştırmak için sıraya girdiği bilgileri gelen haberler arasında yer alıyor. - Nurullah PALA

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2017 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.