Yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak

Teknik Direktör Osman Özköylü ile resmen yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir süre önce Elazığspor'dan ayrılan Mehmet Altıparmak ile anlaştı.

admin
admin
10 Kasım 2017 Cuma 07:45
Yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da günlerdir devam eden teknik adam bilmecesi çözüldü. BB Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Elazığspor'dan kısa bir süre önce ayrılan Mehmet Altıparmak oldu. Gece geç saatlerde Dilaver Yılmaz ve Ünsal Kıraç ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren teknik direktör Altıparmak, detayların görüşülmesi için Erzurum'a davet edildi.

Dün sabah Erzurum'a gelerek, yönetimle masaya oturan Mehmet Altıparmak, her konuda anlaştı. Altıparmak kendisini Mavi - Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye bugün imza atacak. Altparmak'ın, BB Erzurumspor ile bugün ilk antrenmanına çıkması bekleniyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.