YENEBİLECEK GÜCÜMÜZ VAR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor yarın grupta nağmağlup lider Altınordu’yu Kazım Karabekir Stadyumu’nda ağırlayacak. Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Sporcularımız kazandıklarında neleri kazanacaklarını çok iyi biliyorlar” dedi.

08 Aralık 2012 Cumartesi 09:17
YENEBİLECEK GÜCÜMÜZ VAR

Furkan NEHRİ'nin haberi
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin 15’inci hafta maçında kendi evinde İzmir temsilcisi Altınordu A.Ş.’yi ağırlayacak. Grupta yenilgisi bulunmayan Altınordu geçen hafta Darıcayı mağlup ederek 36 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör her maçın önemli olduğunu hatırlatarak “ Rakibimizin lider olması bizim sadece konsantremizi artıracaktır. Her maçta olduğu gibi bu maçta da 3 puan almak için sahaya çıkıyoruz. Son 4 haftada sergilediğimiz performansı sergileyerek istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Altınordu kendini ispatlamış bir takım neler yaptığı ortada. Ama bizde inanıyoruz ki yenebilecek gücümüz var” dedi. Geçtiğimiz hafta Emrespor deplasmanında 2 puan bırakan mavi beyazlıların teknik patronu Güngör ” Emrespor maçında takımımız çok iyi bir oyun sergiledi. Sahanını her tarafına hakim olan taraf bizdik. Fakat her hafta üzerinde çalışmalar yaptığımız bir taktiği oyun içinde unutarak ağzımızın içine kadar gelen 3 puanı kaybettik. Futbolcularımızın bu inancına bu kazanma isteğini bu tür hatalar engel olunca üzülüyoruz. Her zaman olduğu gibi bu hatalardan da ders çıkarmayı biliyoruz” diye konuştu. İlk yarının son üç haftasında oynayacağı Altınordu, Darıca ve Yozgat maçlarında hedefin 9 puan olduğunu söyleyen Teknik Patron Güngör, “Üç hafta yönümüzü biraz daha belirleyecek. İlk yarıyı  minimum kayıpla kapatmak istiyoruz. Hedefimiz üç maçta 9 puan ama kayıp getirebileceğimiz maçlarda olacaktır. Biz çalışan ve üreten bir takımız her gün daha da gelişen bir takımız. İnşallah bu performansta gidersek iyi şekilde kapatırız. Sporcularımız kazandıklarında neleri kazanacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu şehri nasıl ayağa kaldıracaklarını biliyorlar. İnşallah üç maçtan istediğimiz sonuçları alırız” dedi.Taraftarın önemine vurgu yapan Güngör, “Umarım her hafta olduğu gibi taraftar bu zorlu mücadelede bizim yanımızda olur. Erzurum halkını stadyuma gelerek bizleri desteklemesini istiyorum. Taraftarımıza keyifli bir maç izleteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.12.2012 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.