Yakutiye'nin gümüş gençleri Başkan Korkut'u ziyaret etti

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Spor Kulübü'nün 2 sporcusu katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri gümüş madalyaları ile Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler.

admin
admin
08 Mayıs 2018 Salı 10:22
Yakutiye'nin gümüş gençleri Başkan Korkut'u ziyaret etti

Türkiye Gençler Şampiyonasında 2.liği elde eden Serkan Ergün Ağa ile Enes Çelik, altın madalya için söz verdiler.

Başkan Ali Korkut, "Spor başarıdır, ancak bizim sporcularımızın en iyisi olmasını isteriz" dedi.

Yakutiyespor Kulübü boksörleri katıldıkları Türkiye Şampiyonalarında 2 gümüş madalya kazandılar. Antrenör Cumali Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret eden Serkan Ergün Ağa ile Enes Çelik, tanınan imkanlar için teşekkür ettiler. Spor alanında Yakutiye Belediyesinin tanıdığı imkanlar ve sunulan fırsatların çok sayıda genci spora yönelttiğini ifade eden antrenör Cumali Yılmaz, "Belediye Başkanımız Ali Korkut'a sunulan imkanlar için teşekkür ediyoruz. Çok sayıda genç, tanınan imkanlar nedeniyle spora yöneliyor. Kulüp tarihimizde Türkiye şampiyonlukları da bulunmaktadır. İnşallah yeni şampiyonluklar için çabalayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Korkut, Türkiye Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Serkan Ergün Ağa (64 kilo) ile Ener Çelik (60 kilo)'i ve antrenör Cumali Yılmaz'ı başarılarından dolayı tebrik etti. Korkut, "Biz gençlerin kötü alışkanlıklar, kahve yaşantısına değil spora yönelmesini istiyoruz. Bu nedenle çeşitli branş ve dallarda gençlerimize spor imkanı sunuyoruz. Bir gencin kahve yerine spora yönelmesi başarıdır, bu gençler tebriği zaten hak ediyorlar. Fakat sporcularımızın en iyi olmalarını da arzu etmiyor değiliz. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.