Vay be, obe!

Vay be, obe!

admin
admin
29 Eylül 2020 Salı 18:50
Vay be, obe!

Vedat REFAYELİ

BB Erzurumspor’un son Kayseri deplasmanından da galibiyetle dönmesi ve 6 puan ile süper ligde puan cetvelinin üst sıralarında yeralması elbette ki güzel bir fotoğraf.

İç sahadaki Sivas maçı da kaybedilmemiş olsaydı bugün Erzurum liderdi ve ilk sıradaydı.

Elbette ki mavi-beyazlı camiayı büyük sevince boğan alınan iki deplasman galibiyetinin anlam kazanması için kuşkusuz bu haftaki Rize maçı çok daha önem kazanıyor.

Rize maçı kazanılmamışsa bu iki deplasman galibiyetinin de anlamı olmaz bana göre.

Tabi özellikle Kayseri deplasmanından 3-1’lik skor ile dönülmesi spor basınında da güzel başlık ve yorumlarla karşılanırken, beni şahsen en mutlu eden fotoğraf dün Erzincankapı’dan geldi.

Ligleri yayınlayan DİGİTÜRK’ün afişinin yeraldığı afişte 4 büyüklerin flaş oyuncularının yanısıra Erzurumlu bir oyuncu da vardı.

Bu oyuncu Gabriel Obertan idi.

Bordeaux ve Man.United gibi dünya devi iki takımda oynamışlığı olan Erzurumlu Fransız Obertan’ın da o afişte yeralması müthiş bir şey.

İnsanın gururunu okşayan bir şey bu.

Böylesine dünya yıldızı bir isimle aynı şehirde yaşıyor olunmasını düşünmek bile güzel vallahi.

Kaçırdım mı bilmiyorum ama ben ilk defa Obertan’lı, ya da şöyle söyleyeyim, Erzurumlu bir oyuncuyla BıeNSPORT’un reklamı yapılıyordu.

Editör

Son Güncelleme: 30.09.2020 17:27
Anahtar Kelimeler:
Vay BeObe!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.