VALİ AZİZOĞLU’NDAN BB ERZURUMSPOR’A DESTEK SÖZÜ

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

admin
admin
19 Ağustos 2016 Cuma 10:03
VALİ AZİZOĞLU’NDAN BB ERZURUMSPOR’A DESTEK SÖZÜ
Vali Azizoğlu’nu BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, beraberinde Genel Kaptan Murat Aslan, Genel Sekreter Zafer Aynalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Aydın, Kenan Sezer, İbrahim Bulut, Muammer Aydın, Celal Emrah Yüce, Vali Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret ederek BB Erzurumspor’a 2016-2017 sezon açılışına davet ederek destek sözü istedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Vali Seyfettin Azizoğlu, BB Erzurumspor’un başarılı bir sezon geçirmesi temennisinde bulunarak, ‘Erzurumspor’a gönül veren, değerli Erzurumspor sevdalıları, BB Erzurumspor bizim onurumuz ve gururumuzdur. Eğitimde tesise önem verildiği kadar kaliteye önem verilmeli. Asıl önemli olan kalite, tesis bir araçtır. Bu eğitimde olduğu gibi sporda da böyle olmalıdır. Amaç tesis değil, kaliteyi yükseltmek olmalıdır. Dünya futbolunda etkili olmak ve etkinliği sürekli kılmak önemlidir. 2. Lig şampiyon takımımızı kutluyorum. Erzurum’un Valisi olarak takımımızı süper ligde görmek isterim. Nasıl ki, Trabzon Valisi Trabzonspor'un, Bursa Valisi ise Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorsa ben de bu sezon ikinci kez Erzurumspor’umuzun şampiyon olmasını istiyorum. Erzurumspor, bizim takımımız mutlaka destek vereceğiz. Başarılar diliyorum’ diye konuştu.

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan ise, BB Erzurumspor Kulübü’nün 2016-2017 sezonunda bastırılan kombine biletlerine destek olmalarını ifade ederek Vali Azizoğlu’nu maçlarda görmek istediğini ifade ederek, ’Taraftarlarımızla birlikte maçlarımızı izlemeniz bizleri mutlu edecek. Erzurum’un Şampiyon takımı olarak takıma desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.
Daha sonra, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BB Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Çomaklı’ya ‘Ömer Çomaklı’ yazılı 25 numaralı mavi-beyaz forma hediye etti. Rektör Prof. Dr. Çomaklı, ‘Ben her zaman Erzurumspor’umuzun destekçisi olarak yanınızdayım. Fanatik bir Erzurumspor taraftarı olarak takımımıza yeni sezonla birlikte 2. Lig’de başarılar diliyorum’ dedi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.