ÜNYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynanacağı Ünyespor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

06 Eylül 2013 Cuma 09:44
ÜNYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR
Ligin ikinci haftasında Ordu deplasmanında mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ünyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Yavuz İncedal, yönetiminde çalışmalara devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ordu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Yavuz İncedal, Ünyespor deplasmanına her şeyden önce kazanmak için gideceklerini söyledi. İncedal, ”Felsefemiz bütün çıktığımız maçları kazanmaktır. Yeni bir takımız ama görüyoruz ki futbolcularda istek ve arzu üst seviyede. Futbolcularımız eğer oyun disiplininden kopmaz istediğimizi sahaya yansıtırsak Ordu’dan da mutlu döneceğimize inanıyorum. Futbolcularımızın form grafiği her geçen gün artıyor. İnanıyorum ki bundan sonraki antrenmandan sonra gerçek kimliğine kavuşan, gözle görülür, maçlarda etkinliği koyan bir Erzurum Büyükşehir Belediyespor olur. Futbolcularıma güveniyorum, futbolcular arasında rekabet ortamı her geçen gün artıyor. Futbolcularım bilsinler ki forma artık aslanın ağzındadır.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2013 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.