Üneş’in güneşi batmamış daha!

AYNI HİKAYEYİ YENİDEN YAZABİLİRİZ

admin
admin
10 Nisan 2019 Çarşamba 23:27
Üneş’in güneşi batmamış daha!

Vedat REFAYELİ

Sevdiğim güzel sözlerden birisidir. Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar: Bir kez daha dene! BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş de o düşüncede. Genç başkana göre evet, BB Erzurumspor için kritik haftalara girildi, hiçbir maç kolay değil ve herşeye rağmen umutlar bitmemiş daha. Tesislerde görüştüğüm Başkan Hüseyin Üneş, 2 haftalık aradan sonra lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ama Kasımpaşa maçında tam bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi, ‘’Eğer Kasımpaşa’yı yenmiş olsaydık çok daha umutlanmış olacaktık. Başka şeyler söyleyebilirdik. Ama olmadı işte. Bu maçta aldığınız yenilgiyle işimiz daha zor girdi, onun farkındayız. Ancak bizim için ne lig, ne de umut bitmiştir. Güneşli günler için önümüzde en azından alınası 21 puan var. O puanları alabilir miyiz, elbette alabiliriz. Geçmişte öyle bir hikayesi olan bir takımız, pekala aynı hikayeyi de yeniden yazabiliriz. Üzerimizdeki şanssızlığı da kırmamız halinde tekrar iyi, parlak günlerimiz geri gelecektir’’ dedi.

BİZ GİBİ TARAFTAR DA UMUDUNU KAYBETMESİN

İçinde bulundukları duruma üzülmekle birlikte şaşırdıklarını söyleyen, kendi aralarında neyi doğru neyi yanlış yaptıklarını da değerlendirdiklerini anlatan Hüseyin Üneş, özetle şunları söyledi: Tamamen iyi niyetlerle yaptığımız işlerde çıkan aksilikler çok üzücü. Biz bu şehire ve takıma iyi şeyler vermek için geceli-gündüzlü çalışıyoruz. Hoca dendi en iyi, kariyerli hocayı getirdik. Ara transferde çok iyi oyuncular kadromuza dahil ettik. Kaliteleri konusunda bugün kim ne der? Ama bazen olmayınca da olmuyor. Futbol biraz da şans işi. Zaman zaman hakem hataları da elbette bizi hedefimizden alıkoydu. Kasımpaşa maçına da bambaşka duygular ile çıkmıştık ama olmadı. Verilmeyen bir faul pozisyonu sonrasında ofsayttan yediğimiz golle mağlup olduk. Tamam. Belki yakaladığımız net pozisyonları değerlendirsek bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık ama maalesef gelinen noktada bizim dışımızda ki gelişmeler ve olumsuzluklar da önemli bir etken. Herşeye rağmen hiç birimiz umutsuz değiliz, taraftarımız da umudunu kesmesin’’.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporHüseyin Üneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.