ULUSLARARASI ORGANİZASYONA SPOR TOTO DARBESİ

Kayak branşında dünyada en önemli üç organizasyon arasında yer alan ve 8-9 Aralık 2012 tarihlerinde Erzurum'da yapılması planlanan Kuzey Kombine Dünya Kupası ve Kayaklı Atlama Kıta Şampiyonası, Türkiye Kayak Federasyonu'na ayrılan bütçe yetersizliği nedeniyle Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından iptal edildi.

11 Kasım 2012 Pazar 13:49
ULUSLARARASI ORGANİZASYONA SPOR TOTO DARBESİ
8-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Kuzey Kombine Dünya Kupası'nın üçüncü ayağı ve Avrupa Kayakla Atlama Kıta Kupası'nın ikinci ayağının Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum'da yapılacağı aylar öncesinden kamuoyuna duyurulmuştu ama FIS kendi internet sitesinden her iki yarışın da ekonomik sorunlar yüzünden Türkiye Kayak Federasyonu tarafından iptal edildiğini açıkladı.
 
Konuyla ilgili Erzurum Kayak Kulübü binasında basın toplantısı düzenleyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, iki organizasyonunda parasızlık nedeniyle iptal edildiğini belirtti. Ayık, Spor Toto'dan alacakları 2012 bütçesini alamadıklarını belirterek, "Spor Toto kaynaklı ödenek sıkıntısı nedeniyle bu iki organizasyonu iptal etmek zorunda kaldık. FISU'dan kırmızı kart görmemek için bu organizasyonları iptal ederek sarı kart görmüş olduk" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2012 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.