UKRAYNA BİATHLON MİLLİ TAKIMI SOCHİ’YE KANDİLLİ’DE HAZIRLANIYOR

Erzurum’a 2011 Üniversiade kapmasında yapılan spor tesisleri yabancıların ilgi odağı oluyor.

29 Ocak 2014 Çarşamba 13:50
UKRAYNA BİATHLON MİLLİ TAKIMI SOCHİ’YE KANDİLLİ’DE HAZIRLANIYOR
Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Kandilli Kayak Tesisleri’nde kampa başladı.
Erzurum’daki buz ve kış sporları merkezleri yabancıların büyük ilgisini çekiyor. Rusya’nın Sochi Kenti’nde yapılacak olan 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde Ukrayna Biathlon Milli takımı, Erzurum’da kampa girdi. Önceki akşam uçakla Erzurum’a gelen ve burada GHİSM görevlileri tarafından karşılanan Ukrayna Biathlon Milli takımı, daha sonra Kandilli’ye geçerek, burada kampa girdi. Kandilli Kayak Merkezi’nde kamp yapacak olan Ukraynalılar, burada Sochi 2014 Kış Olimpiyatları’na hazırlanacak.
MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ VE ERZURUM GHSİM DEVREYE GİRDİ
Ukrayna Biathlon Milli Takımı’nın Erzurum Kandilli’de kamp yapma isteği Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından olumlu karşılandı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan Ukraynalıların Erzurum Kandilli’de kamp yapma isteğini Erzurum GHSİM iletti. GHSİM’nin de olaya sıcak bakması ile önceki akşam Ukrayna Biathlon Milli takımı, Erzurum’a gelerek kampa başladı. Muhammet Taşkesenligil ile Mehmet Kahraman tarafından hava limanında karşılanan Ukraynalı kayakçılar büyük bir sevinç yaşarken, mutlu bir şekilde Kandilli Kayak Merkezi’nin yolunu tuttu.
ARISOY: TESİSLERİMİZİN TERCİH EDİLMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR
Yaz sezonunda Rus ve Ukraynalı atletler ile kayakçılar Erzurum’da yaz gelişim kampı yapmıştı. Şimdi de Ukrayna Biathlon Milli Takımı’nın Erzurum’da kamp yapması ve Sochi Kış Olimpiyatları’na Erzurum’da hazırlanması büyük bir gurur yaşattı. Oleksandr Bilanenko nezaretinde kampa başlayan kadroda 20’ye yakın kayakçı yer aldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, yabancı sporcu kafileleri tarafından Erzurum’un tercih edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Arısoy, “Hükümetimiz ve Devletimizin Erzurum’a yaptığı spor tesislerinin kamp için yabancı sporcular tarafından tercih edilmesi bizleri mutlu ediyor. Birçok yerde kar yokken, Erzurum’un kayak tesislerinin sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi Erzurum için büyük bir kazançtır. Erzurum’da kamp yapan Ukraynalı sporculara şimdiden Sochi 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2014 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.